Müge Anlı'yı şaşkına çeviren olay! Hamile eşim aşerdiği için dönerciye gidiyor zannediyordum ama...

Müge Anlı'yı şaşkına çeviren olay!  Hamile eşim aşerdiği için dönerciye gidiyor zannediyordum ama...
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında milyonları şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Hamileyim dedi, kilolu çıktı. Müge Anlı’ya başvuran Ferdi Özer, 7 aydır kendisini "hamileyim" diyerek kandıran eşinin evden kaçtığını söyleyerek yardım istedi.

HANDE KARACAN/ GÜNBOYU

Eşinin sürekli dönerciye gittiğini ifade eden genç adam, "Aşerdiği için gittiğini düşünüyordum meğer adama kaçmış" diyerek Müge Anlı’dan yardım istedi.

Balıkesir''de yaşayan Esra Özer, 16 Nisan günü evinden elektrik süpürgesi ve birkaç eşyayı alıp, esrarengiz şekilde ortadan kayboldu.

Hamilelik yalanı söyleyerek bebek alışverişi yapmaya başlayan Esra Özer''in kilo vermesi gerçekleri gün yüzüne çıkardı.

Esra Hanım''ın bir gün evden çıkıp bir daha dönmediğini belirten Ferdi Özer "Eşimin, aşerdiği için sürekli dönerciye gittiğini sanıyordum" diyerek Hasan adlı dönerciye kaçtığını ileri sürdü.

ANNE: KIZIMIN PSİKOLOJİSİ BOZULDU

Kızının eşi işe gittikten sonra eşyaları ve elektrik süpürgesini alarak evden kaybolduğunu söyleyen anne ise, Esra Hanım''ın çocuğunun olmadığı için psikolojisinin bozulduğunu ileri sürdü.

Kızının anne olmak için uğraştığını söyleyen anne, "Devamlı ''Doktora gidelim anne, tahlil yaptıralım'' diyordu. 4 yıl uğraştı. Bir gün kalktığımda ''Ben hamileyim'' dedi. Ben ''Ona sıkıntı yapma bir gün olur'' diyordum" ifadelerini kullandı.

“HAMİLEYİM DEDİ KİLOLU ÇIKTI”

Ferdi Bey''in "Bir şeylerden şüpheleniyordum. Onu uyarmaya çalıştım. Israrla gittiği bir yer vardı" demesi üzerine konuşan Müge Anlı ise durumu şu sözlerle özetledi: "Esra 4 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyor. Sonra bir gün hamile olduğunu söyleyerek geliyor.

Hatta beşik falan da alıyorlar. Ama kayıplara karışan Esra''nın aslında hamile olmadığı anlaşılıyor. O aslında biraz toplu bir kadın. Hatta fotoğraflar filan çektirmiş.

Hamile kıyafetleri giyip karnının fotoğrafını çekmiş. Kaybolduktan sonra, siz Nazlı''ya gitmişsiniz. Nazlı da ''Esra''yı aramayın. O, benimle aynı dönercide çalışan Hasan Şahin ile gitti. Sürekli bizim dükkana geliyordu. Hatta düşük yaptı. Size de söylemekten korktu. Bu yüzden kaçmış olabilir'' demiş."

ULTRASON FOTOĞRAFINI YOUTUBE''DEN ALMIŞ

Esra Özer''in ultrason fotoğrafını da, YouTube adlı video izleme ve paylaşma sitesine yüklenmiş bir videodan aldığını kanıtlarıyla gösteren Müge Anlı, ''Bu fotoğrafı YouTube''dan almış.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar