Müge Anlı'da son dakika... Dursun Zehir'i torunu mu öldürdü?

Müge Anlı'da son dakika... Dursun Zehir'i torunu mu öldürdü?
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Dursun Zehir olayında 6 aydır kayıp olarak aranan Dursun Zehir'in öldürüldüğü ortaya çıktı.

6 aydır kayıp olarak aranan Dursun Zehir ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Yakınlarının Müge Anlı''ya başvurduğu olayda şüpheli konuşmaları sonucu yakın takibe alınan Dursun Zehir''in torunu Kerim''in arkadaşları gözaltına alındı. Dursun Zehir''i öldürdükleri şüphesiyle gözaltında tutulan arkadaşlar ile ilgili durum henüz netleşmedi. 71 yaşındaki Dursun Zehir''in cesedine de henüz ulaşılmadı.

Dedesinin evine gitmediğini söyleyen Kerim''in Müge Anlı''nın ısrarlı soru sorması üzerine gittiğini kabul etmesi kafalarda soru işaretleri yarattı. 

DURSUN ZEHİR''İ KİM ÖLDÜRDÜ?

Kerim''in telefonuna bakıldı. Sık görüşülen iki kişinin biri Rize, diğeri Ankara olarak tespit edildi. Ankara''daki arkadaşının Dursun Zehir''in kaybolduğu tarihte Rize''de olduğu tespit edildi. Kerim ve arkadaşı otelde birlikte kaldığı ortaya çıktı. Olay günü Kerim''in arkadaşının telaşlı bir şekilde davrandığı ortaya çıktı.  Kerim''in arkadaşı Miraç''ın açıklamaları sonrası Yasin gözaltına alındı. Yasin Şanal Dursun Zehir''i arkadaşı Enes''in öldürdüğünü ve birlikte gömdüklerini itiraf etti. Gelen itiraf sonrası olayın aydınlatılması için çalışmalar sürüyor. 

İTİRAFÇI İDDİASI GELDİ: ÖLDÜRÜLDÜ

Rize''de 5,5 aydır haber alınamayan Dursun Zehir''in (75) öldürüldüğüne yönelik itirafçı iddiası üzerine cansız bedeninin gömülü olduğu değerlendirilen sahilde yer göstermesiyle kayalık alanda iş makinesi ile kazı başlatıldı.

KAZI ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

Pazar ilçesinde 6 Ekim 2021''de evinden çıkan ve bir daha haber alınamayan Dursun Zehir ile ilgili itirafçı iddiaları üzerine polis ekipleri, harekete geçti. Zehir''in öldürüldüğü iddiasının ardından cansız bedeninin gömülü olduğu değerlendirilen, ilçe merkezinde Kız Kulesi karşısında, sahildeki kayalık alanda iş makinesiyle kazı çalışması başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar