MSB'den şehit haberi

MSB'den şehit haberi
Pençe-Yıldırım Harekatı bölgesinden acı haber geldi. MSB, harekat bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen saldırı sonucu Piyade Uzman Çavuş Remzi Nişan'ın şehit düştüğünü duyurdu.

MSB''den yapılan açıklama şöyle:

25 Temmuz 2022 tarihinde, Pençe-Yıldırım Harekat bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen saldırı sonucu Piyade Uzman Çavuş Remzi Nişan şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.

AİLESİ ACI HABERİ ALDI

30 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Remzi Nişan''ın acı haberi Mersin’in Erdemli ilçesi Çeşmeli Mahallesi’nde ikamet eden baba Halis Nişan ve ailesine, Kaymakam Avni Kula tarafından jandarma ve sağlık ekipleri eşliğinde verildi. Eve Türk bayrakları asılırken, haberi duyan çevre sakinleri de aileye taziyeye geldi Kur''an-ı Kerim okunmaya başlandı.

ŞEHİT BİR SEN ÖNCE DÜNYA EVİNE GİRMİŞ

Şehidin geçtiğimiz yıl 8 Ağustos’ta Osmaniye’de görevli hemşire Neslihan Nişan ile evlendiği öğrenildi.

"Vatan uğruna gözünü kırpmadan canını feda edebilmektir komando"

Henüz evleneli bir yıl olmayan şehidin sosyal medya hesabına sabitlediği mesajında “Vatan, uğruna hiç gözünü bile kırpmadan canını feda edebilmektir, komando” ifadeleri dikkat çekti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar