Mourinho'dan hakem hatasına karşı kaset çözümü

Mourinho'dan hakem hatasına karşı kaset çözümü
Jose Mourinho, İtalyan Hakem Daniele Chiffi yönettiği Monza maçında, soyunma odasından çıktıktan sonra maçın sonuna kadar her şeyi kaydettiğini söyledi.

Geçtiğimiz dönemlerde problemler yaşadığı İtalyan Hakem Daniele Chiffi yönettiği Monza maçında ilginç önlem alan Portekizli teknik adam Jose Mourinho, mücadelenin ardından basın toplantısında cebinden ses kayıt cihazını çıkardı ve soyunma odasından çıktıktan sonra maçın sonuna kadar her şeyi kaydettiğini açıkladı.

Tecrübeli teknik adamın hakem için basın toplantısında söylediği sözle şöyle:

''''Ben aptal değilim, maça mikrofonla gittim ve soyunma odasından çıktığım andan döndüğüm ana kadar her şeyi kaydettim. Kendimi korumak zorundaydım.

Genelde hakemin sonuca doğrudan etkisi olduğunda, çok büyük bir hata yaptığında onlar hakkında konuşuruz, ancak durum böyle değil. Hakemin sonuç üzerinde hiçbir etkisi olmadı, ama o hayatımda tanıdığım en kötü hakem. Teknik olarak korkunç. Empatisi sıfır, iletişimi sıfır, hassasiyet sıfır... 96. dakikada ayağı kayan bir oyuncuya (Zeki Çelik) ikinci sarı karttan kırmızı kart verdi. Bana kırmızı kart gösteremediği için eve bu akşam sinirli gidiyor. Kırmızı kart görmekten kaçındım çünkü Cumartesi günü sahada olmam gerekiyor. Bugün Zeki ve El Shaarawy''i kaybettik."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar