Motosiklet önce ağaca sonra direğe çarptı: 2 ölü

Motosiklet önce ağaca sonra direğe çarptı: 2 ölü
Adana'da bir motosiklet sürücüsü feci bir kaza yaptı. İki kişi hayatını kaybetti.

Adana'da gece saatlerinde meydana gelen trajik bir trafik kazası, şehri yasa boğdu.

Seyhan ilçesine bağlı Aydınlar Mahallesi Kıyıboyu Caddesi'nde gerçekleşen kazada, kontrolden çıkan bir motosiklet, kaldırımdaki betona, ağaca ve aydınlatma direğine çarptı.

Kaza, saat 23.30 sıralarında yaşandı. İddialara göre, sürücüsü Ferhat Poyraz olan 01 AON 712 plakalı motosiklet, aşırı bir hızla seyir halindeyken kontrolünü kaybetti. Motosiklet, önce su borusunun geçtiği beton bloğuna ardından bir ağaca ve aydınlatma direğine çarptı. Kazayla birlikte motosikletten savrulan Poyraz ve yanındaki yolcu Ali Algül, kaldırıma metrelerce sürüklenerek ağır şekilde yaralandı.

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından Poyraz ve Algül'ün hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ve savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından, talihsiz kazada hayatını kaybedenlerin cansız bedenleri Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Polis ekipleri, kaza ile ilgili detaylı bir soruşturma başlatırken, çevredeki güvenlik kameraları ve görgü tanıklarının ifadelerine başvuracakları belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar