Motorine gelen dev zam sonrası yeni fiyat listesi

Motorine gelen dev zam sonrası yeni fiyat listesi
Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlara bir yenisi daha eklendi. Dün, ilk olarak sektör kaynaklarının duyurduğu ve ardından resmi olarak da açıklanan motorin zammı sonrası yeni fiyatlar merak konusu oldu. Dün gece yarısından itibaren geçerli olarak motorinin litre fiyatına 1 lira 79 zam yapıldı. İşte, son zam sonrası büyükşehirlerdeki motorinin litre fiyatı.

BÜYÜK ZAM SONRASI YENİ FİYATLAR BELLİ OLDU

Halk, yükselen akaryakıt fiyatlarıyla ile mücadele ederken, dün akşam saatlerinde motorinin litre fiyatına bir zam daha yapıldı. Araç sahipleri, çiftçiler ve iş dünyasının yakından takip ettiği Motorin, benzin ve LPG otogaz fiyatları, geçtiğimiz hafta gelen indirimler sonrası yeniden zamlanmaya başladı.

Yeni zam kararıyla birlikte dün gece yarısından itibaren geçerli olarak motorinin litre fiyatında 1 lira 79 artış yapıldı.

YENİ FİYATLAR

Gece yarısından itibaren uygulamaya konan zam sonrası motorinin litre fiyatı İstanbul''da 20 lira 23 kuruştan 22 lira 02 kuruşa, Ankara ve İzmir''de ise 20 lira 31 kuruştan 22 lira 1 kuruşa yükseldi.

ARTIK EPGİS AÇIKLAMIYOR

EPDK''nın fiyatlardaki değişimi açıklayan tek sendika olan EPGİS hakkında suç duyurusunda bulunmasının ardından sendika, dava süreci sonlanana kadar akaryakıttaki fiyat değişimlerini vatandaşlarla paylaşmayacağını açıklamıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar