Motokurye Yunus Emre Göçer’in eşinin ifadesi ortaya çıktı

Motokurye Yunus Emre Göçer’in eşinin ifadesi ortaya çıktı
Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun yaptığı kazada hayatını kaybeden motokurye Yunus Emre Göçer’in eşinin ifadesi ortaya çıktı.

Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Hassan Sheikh Mohamud’in otomobiliyle çarptığı motokurye Yunus Emre Göçer, kaza sonrası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

fatihte-otomobilin-motosikletli-kuryeye-carpma-ani-kameraya-yansidi-4417-dhaphoto1.jpg

İfadesi alındıktan sonra serbest bırakılan Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu hakkında sonra yakalama kararı çıkartıldı. Emre Göçer'in eşi Öznur Göçer’in verdiği ifade ortaya çıktı. İşte detaylar…

aw093642-01.jpg

“POLİS MEMURLARINDAN ŞİKAYETÇİYİM”

Göçer ifadesinde şunları söyledi:

Eşimi kaza tespit tutanağında kusurlu olarak gösteren polis memurlarından şikayetçiyim. Ayrıca sosyal medyada bahsi geçen eşimin intihar ettiği iddiası ile alakalı tarafım bizzat telefon ile aranmamıştır. Bu intihar söylemlerini hastane önüne gelen iki polis memuru orada bulunan eşimin motokurye arkadaşlarına söylemişlerdir.

33333.jpg

Eşimin intihar ettiğine dair söylemlerde bulunan ve ihmali olan tüm polis memurlarından şikayetçiyiz. Kaza olduğu esnada talimatı veren nöbetçi Cumhuriyet Savcısından da şikayetçiyiz. Olay nedeni ile karşı taraf araç sürücüsünden şikayetçiyim. Cezalandırılmasını istiyorum. Gereken neyse gereğinin yapılmasını istiyorum.

somali-cumhurbaskanini-oglunun-olay-yerinde-cekilen-fotografi-ortaya-cikti-6345-dhaphoto5.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar