Misafir sevmeyen kan grubu belli oldu!

Misafir sevmeyen kan grubu belli oldu!
Misafir kabul etme tercihlerinin sadece kişisel tercihlerden değil, genetik özelliklerden de etkilenebileceğini gösteren bir araştırma gündeme bomba gibi düştü. Evine misafir istemeyenlerin kan grupları belli oldu.

Life724.com'un derlediği habere göre, yapılan araştırmalar, 0 (sıfır) kan grubuna sahip bireylerin genellikle sosyal ilişkilerden kaçınma eğiliminde olduğu ve yalnızlığı tercih ettiklerini ortaya çıktı. Sosyal medyada da büyük yankı uyandıran bu bulgu, toplumda kan gruplarının kişilik özelliklerine olan etkisi konusunda yeni bir tartışma başlattı.

0 kan grubuna sahip olan kişilerin liderlik yeteneklerinin yanı sıra uyumlu, kendine güvenen ve sakin kişilik özelliklerine sahip olduğu belirtiliyor. Aynı zamanda kıskançlık ve kabalık gibi olumsuz özellikler de 0 kan grubuna sahip bireylerde görülebiliyor.

Elbette kişilik özelliklerinin sadece kan grubuna bağlanamaz. Özellikle 0 kan grubuna sahip kişilerin et yemeyi sevme, risk almaktan hoşlanma ve pratik yemekleri tercih etme gibi özellikleri dikkat çekiyor.

Bu araştırma, misafir kabul etme tercihlerinin genetik özelliklerle ilişkilendirilebileceğini göstererek, ev sahiplerinin misafir kabul etme davranışlarını daha iyi anlamamıza yardımcı oluyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar