Milyonlarca insan TV100'e kitlendi... Murat Kurum'un katıldığı program Survivor All Star'ı geride bıraktı!

Milyonlarca insan TV100'e kitlendi... Murat Kurum'un katıldığı program Survivor All Star'ı geride bıraktı!
Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum, konuk olduğu Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programı, SOMERA listesinde yayınlanan Survivor All Star başta olmak üzere tüm kanalları geçerek zirveye oturdu.

TV100 ekranlarının sevilen programı "Az Önce Konuştum", dün akşam Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'u ağırladı. Candaş Tolga Işık'ın moderatörlüğünde gerçekleşen programda Murat Kurum, İstanbul'daki ulaşım sorunlarından kentsel dönüşüme kadar birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu, projelerini detaylı bir şekilde anlattı.

Kurum'un yaptığı açıklamalar özellikle İstanbul'un ulaşım sorunlarına çözüm bulma, deprem riskine karşı kentsel dönüşüm çalışmalarını hayata geçirme konularında gündemi sarsıcı nitelikteydi. Programda, İstanbul için planladığı projeleri anlatan Kurum, çözüm önerilerini de sundu. Özellikle ulaşım sorunlarına vurgu yapan Kurum, İstanbul'un karmaşık trafik yapısı ve toplu taşıma eksikliklerine dikkat çekerken, deprem riskine karşı kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırmayı hedeflediğini belirtti.

ekran-goruntusu-2024-02-01-123051-ge41-cover.webp

KURUM PROJELERİNİ ANLATTI

Murat Kurum, programda ayrıca seçim yarışına dair çarpıcı ifadeler de kullandı. Rakip aday Ekrem İmamoğlu'nu geride bıraktıklarını vurgulayan Kurum, yapılan anket sonuçlarını paylaşarak, "Mevcut yönetim kendisini dağlarda, zirvede, 8-10 puan önde görüyordu. Adaylıktan sonra bir anket yaptırdık, 2 puan gerideydik. Lansmandan sonra bir buçuk puan öne geçtik." şeklinde konuştu.

Kurum'un açıkladığı 100 bin kiralık konut projesi de dikkat çekerken, Kurum, 650 bin konutun her yıl 60 binini KİPTAŞ aracılığıyla yapacaklarını belirtti. 700 bin TL hibe, 700 bin TL kredi, 100 bin TL kira ve taşınma yardımı sağlayacaklarını açıklayan Kurum, bu projenin, kentsel dönüşüme tabi tutulan vatandaşlara uygun fiyatlarla konut sağlama amacını taşıdığı belirtildi.

REYTİNGLER REKOR KIRDI

Murat Kurum'un bu açıklamaları, sosyal medyada geniş yankı bulurken, dün akşamki reyting sonuçları da bunu doğruladı. SOMERA tarafından açıklanan reyting listesine göre, TV100'ün "Az Önce Konuştum" programı 22,59 rating alarak rakiplerini geride bıraktı. Star'da yayınlanan Survivor All Star, Fox TV'de yayınlanan Şahane Hayatım, Selçuk Tepeli ile Haber, ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman'ı geride bırakarak açık ara farkla birinci oldu.

ekran-goruntusu-2024-02-01-150813.webp

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar