“Milyoner koca” ilanı vermişti ''Arkanı dön, ben zaten buradayım”

“Milyoner koca” ilanı vermişti ''Arkanı dön, ben zaten buradayım”
26 yaşındaki iki çocuk annesi Maria Molonova, kendisine uygun eş adayını ilginç bir yolla arama kararı aldı. Yaşadığı şehir merkezindeki reklam panosunu kiralayarak üzerine "Koca arıyorum" yazdırdı. İlana yanıt Ukraynalı bir iş insanından geldi.

26 yaşındaki genç bir Rus milyoner olan iki çocuk annesi Mari Molonova, kendisi için doğru eş adayını ilginç bir yolla aramaya başladı. Gerçekten evlenmek istediğini söyleyen milyoner kadın, Ulan-Ude kentindeki panoları kiralayarak üzerine "Koca arıyorum" yazdırdı. Molonova''nın ilanına hiç beklemediği yerden cevap geldi. Los Angeles’ta yaşayan Ukraynalı bir iş insanı 26 yaşındaki Serhii Kharkusha, Molonova’ya onun arkasındaki reklam panolarını kiralayarak cevap verdi.

SERHİİ KHARKUSHA “ARKANI DÖN, BEN ZATEN BURADAYIM”

Los Angeles''ta yaşayan 26 yaşındaki iş insanı Serhi Kharkusha, kiraladığı reklam panolarına, “Milyoner arkanı dön, ben zaten buradayım” notunu paylaştı.

Molonova’yı ve reklam panolarına ilan verdiği yaratıcı fikrini haberlerde gördükten sonra adım atmaya karar veren Kharkusha, “Gerçekten cesur ve zeki bir kadın. İnanılmaz yaratıcı bir hareketti. Bu yüzden başka bir reklam panosu için ödeme yapmaya ve ''Buradayım'' yazmaya karar verdim. Ukraynalı olduğum için şu anda onun şehrine gelemem ama ona bir parçamı göndermek istiyorum. Bu yüzden kendimin tam bir boy fotoğrafını bastırıp ona gönderiyorum” ifadelerini kullandı.

Henüz ikili bir araya gelmediklerini ve herhangi bir iletişimde bulmadıklarını söylese de Molonova, “Bana bu şekilde cevap vermesi hoşuma gitti. Hiç tahmin edebileceğim bir davranış değildi. İlgimi çekti. Ama sırada ne var? Henüz benimle kişisel olarak iletişime geçmedi ve hiçbir şey yazmadı. Gerçekten beni tanımak istiyor mu? Kafam karıştı. Bana şahsen yaklaşmasını ve bana ulaşmasını istiyorum” şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar