Milyar dolarlık düğün! Bill Gates Ivanka Trump ve Rihanna katılacak

Milyar dolarlık düğün! Bill Gates Ivanka Trump ve Rihanna katılacak
Hindistan'ın en zengin iş insanlarından Mukesh Ambani, 28 yaşındaki oğlu Anant Ambani'nin düğünü için servetini döktü. Rihanna ve ünlü illüzyonist David Blaine'in katılacağı düğünde, konukların aynı yemeği yememesi için 2500 ayrı menü oluşturulacak.

Geçtiğimiz yıllarda kızının düğününde 100 milyon dolar harcayan Mukesh Ambani ailesi, bu sefer de oğullarına yapacakları düğünle sınırları zorlayacak. Ünlü şarkıcı Rihanna ve ünlü illüzyonist David Blaine'in katılımıyla süslenecek.

bdqndc02e0gmoje8e89wlq.webp

MICROSOFT'UN KURUCUSU BİLL GATES KATILACAK

Düğün, yalnızca bir tören değil, aynı zamanda büyük bir gösteri olacak. Mukesh Ambani'nin oğlunun düğününde, dünya çapından ünlü isimlerin katılması bekleniyor. Microsoft'un kurucusu Bill Gates, Facebook'un CEO'su Mark Zuckerberg, Ivanka Trump gibi tanınmış isimler de düğün partisinde yer alacak.

Düğün planları arasında, konukların farklı lezzetleri deneyimlemesi için özel olarak hazırlanan 2500 farklı menü bulunuyor. Bu özel düğün, sadece zenginlik ve lüksle değil, aynı zamanda yıldızlarla dolu bir partiyle de anılacak. Henüz resmi tarihler açıklanmamış olsa da, düğün etkinliğinin temmuz ayında gerçekleşeceği tahmin ediliyor.

jfdikilre-phgf963j08a.webp

Mukesh Ambani'nin düğünleri, sadece Hindistan'ın en zengin ailelerinin değil, aynı zamanda dünyanın en güçlü insanlarının bile dikkatini çekecek şekilde tasarlanıyor. Bu etkinlik, sıradan bir düğünün ötesinde, göz kamaştırıcı bir şölen olacak.

DÜĞÜN 3 BİN DÖNÜMLÜK ARAZİDE GERÇEKLEŞECEK

Hintli milyarder Mukesh Ambani'nin kızının düğün şenlikleri, Gujarat'taki 3 bin dönümlük muhteşem arazisinde gerçekleşecek. 1 Mart'ta başlayacak olan üç günlük etkinlik, dünyanın dört bir yanından gelen konuklarına unutulmaz bir deneyim sunacak.

Ambani'nin doğal cenneti olarak nitelendirdiği bu bahçe, 10 milyondan fazla ağaç ve Asya'nın en büyük mango bahçesiyle ünlü. Ayrıca, Ambani'nin hayvan kurtarma ve rehabilitasyon merkezine ev sahipliği yapıyor. Bu merkezde, Hindistan ve diğer ülkelerden kurtarılan binlerce hayvan, özgürce yaşam sürüyor.

dl6med0jckus43piv0t5ja.webp

DÜNYACA ÜNLÜ ŞARKICI RİHANNA SAHNE ALACAK

Düğün partisinin programında, dünya çapında ünlü isimlerin katılacağı özel performanslar bulunuyor. Şarkıcı Rihanna'nın sahne alması ve illüzyonist David Blaine'in gösterisi, etkinliği daha da renklendirecek.

Davetliler arasında Hintli milyarderlerden Bollywood yıldızlarına kadar geniş bir yelpaze bulunuyor. Bill Gates, Mark Zuckerberg ve Ivanka Trump gibi uluslararası ünlülerin de etkinliğe katılacak.

b-tbw4rtbe24eqmhrw-axa.webp

2500 FARKLI MENÜ BULUNACAK

Mükemmeliyetçi bir yaklaşımla, her bir konuğun beğenisine hitap edecek şekilde yaklaşık 2500 farklı menü sunulması planlanıyor. Bu sayede, misafirler üç gün boyunca çeşitlilikle dolu bir gastronomik deneyim yaşayacak.

w6zde354ok-zjyah7fa1bw.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar