Milli Futbolcu Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu'na öldüresiye darp! Trafik magandaları dehşet saçtı

Milli Futbolcu Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu'na öldüresiye darp! Trafik magandaları dehşet saçtı
Eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu’na trafikte magandaların saldırısına uğradı. Saldırganlar gözaltına alınırken, Oktay Derelioğlu’nun aldığı darbeler sonrası kolunun çıktığı ve ameliyata alındığı öğrenildi.

Milli futbolcu Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu trafikte oldukları sırada bir grup maganda tarafından saldırıya uğradı.

5 Aralık saat 16:30 sıralarında Kadıköy'de meydana gelen olayda, Oktay Derelioğlu'nun sürdüğü araç bir süre sonra yolun daralması nedeniyle bir başka araç tarafından taciz edildi.

FUTBOLCU VE EŞİ ÖLDÜRESİYE DÖVÜLDÜ

Zekai K., ve Nurettin K., isimli iki kişi, futbolcunun aracının önünü keserek bir anda saldırmaya başladı. Neye uğradığını şaşıran Oktay ve Başak Derelioğlu çifti saldırganları yatıştırmaya çalışsa da magandalar çifti darp edildi.

Aldığı darbeler sonrası yere yığılan Oktay Derelioğlu'nu kurtarmaya çalışan eşi Başak Derelioğlu çevreden geçen vatandaşlardan yardım istedi.

5f53904355427f1b9086bcaa.webp

AMELİYATA ALINDI

İki maganda emniyet güçleri tarafından gözaltına alınırken, olay yerine gelen ambulans ekipleri ünlü futbolcuyu hastaneye kaldırdı. İlk müdahalede futbolcunun kolunun yerinden çıktığı ve çeşitli yerlerinden yaralandığı tespit edildi.

Derelioğlu ameliyata alınırken, eşi Başak Derelioğlu ise aldığı darp raporu sonrası karakolda ifade verdi.

ÜNLÜ FUTBOLCU SALDIRI ANINI ANLATTI

Sabah'a açıklamalarda bulunan futbolcu Derelioğlu, trafikte hiç bir sorun yokken iki magandanın eşinin yanında kendisini darp etmeye başladığını, eşinin ayırmaya çalışmasına rağmen gözü dönmüş saldırganların Başak Derelioğlu'nu da darp ettiklerini anlattı.

ortay-derelioglu.webp

Hastanede çeşitli operasyonlar geçirdiğini dile getiren Oktay Derelioğlu saldırganların cezalandırılmasını talep etti.

oktay-derelioglu1.webp

SALDIRI ANININ GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI

Saldırı sırasında çevrede bulunan kamera görüntüleri emniyet güçleri tarafından inceleme altına alındı. Görüntülerde Derelioğlu çiftinin saldırganlar tarafından darp edildiği belirlendi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar