Avcı doğruyu buldu: Tansu Sarı yazdı.....

Avcı doğruyu buldu: Tansu Sarı yazdı.....
Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu’nda sahasında Çorum Fk'yı 3-1 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı. Tansu Sarı yazdı...

AVCI DOĞRUYU BULDU

Pazar günü Kayserispor'a Akyazı'da 1-0 mağlup olan Trabzonspor'un Ziraat Türkiye Kupası'ndaki rakibi alt ligden Çorumspor'du..

Teknik Direktör Abdullah Avcı; stoper pozisyonunda Kayserispor maçında golde hatası bulunan Stefano Denswil'i kadroya almazken Filip Benkovic ile Rayyan Baniya'yı birlikte oynattı..

Konyaspor maçında hedef gösterdiği Rayyan Baniya'yı devamlı olarak oynatan Abdullah Avcı'nın, sağ bek mevkiinde genç Mehmet Can Aydın'a; ön libero pozisyonunda Batista Mendy ve Umut Güneş'e; 10 numara olarak da nihayet Anastasios Bakasetas'a forma vermesi dikkat çekti..

Kanatlarda Taxiarchis Fountas ve Edin Visca forma giyerken; santrfor olarak da Enis Destan görev yaptı...

Trabzonspor ilk yarıda Anastasios Bakasetas'la başlayan atakta sağ kanatta Edin Visca'nın ortasını bomboş pozisyonda Taxiarchis Fountas'ın Çorumspor filelerine göndermesiyle 1-0 öne geçti..

Golden hemen sonra Gökhan Karadeniz'le Trabzonspor kalesini yoklayan Çorumspor kaleci Uğurcan Çakır'ı geçemezken, çok kısa bir süre sonra beraberlik golünü buldular..

Dakikalar 16'yı gösterirken sol tarafta topla buluşan Ahmet İlhan Özek; Trabzonspor'un genç sağ beki Mehmet Can Aydın'ı peşine taktı; içeri çevirdiği topta Hollandalı golcü Thomas Verheydt dokundu ve PAPARA PARK tribinlerini susturdu..

1-1'den sonra Trabzonspor Enis Destan ve Batista Mendy'nin vuruşlarını Çorumspor file bekçisi Ali Türkan kurtarırken, bordo- mavili ekip çok kısa bir süre sonra golü buldu..

Anastasios Bakasetas'ın sağ kanattan az kullandığı sağ ayağıyla derinlemesine gönderdiği topta Çorumspor'un stoperi Berkay Değirmencioğlu'nun arkasına sarkan Enis Destan, kaleci Ali Türkan'ın yanında meşin yuvarlağı filelere bırakınca Trabzonspor 2-1'lik üstünlüğü yakaladı..

Çorumspor ilk yarının sonlarında Gökhan Karadeniz'le 2 kez Trabzonspor filelerini havalandırırken; sayılmayan ilk golde Thomas Verheydt'in ofsayt durumunda olduğunu belirten hakem Direnç Tonusluoğlu; yardımcısı Cem Özbay'ın uyarılarıyla diğer golde de Hollandalı golcü Tomas Verheydt'in kaleci Uğurcan Çakır'a faul yaptığını tespit ederek golleri geçerli saymadı..

VAR'ın olmayışı da Trabzonspor'un ekmeğine yağ sürdü..

2-1 Trabzonspor'un üstünlüğüyle biten ilk yarının ardından bordo-mavililerde Anastasios Bakasetas'ın uzaktan vuruşunu kaleci Ali Türkan kurtarırken, Çorumsporlu Atakan Cangöz'in eline gelen topa Trabzonsporlu futbolcuların penaltı beklentisi sonuç vermedi..

Trabzonspor 61'inci dakikada farkı 2'ye çıkardı... Yunan yıldız Taxiarchis Fountas'ın sol taraftan ortasına Enis Destan kafayı vurdu; kaleci Ali Türkan'dan dönen topu sağ ayağıyla Çorumspor filelerine gönderen vatandaşı Anastasios Bakasetas skoru takımı adına 3-1'e getiriyordu..

Gol sonrası Edin Visca ile 2 kez fırsat yakalayan Trabzonspor'da bu vuruşlardan birini kaleci Ali Türkan kurtarırken, Boşnak yıldızın diğer şutu kaleyi bulmadı..

Teknik Direktör Abdullah Avcı; Anastasios Bakasetas, Umut Güneş, Taxiarchis Fountas ve Edin Visca'yı kenara alırken; Abdülkadir Ömür, Berat Özdemir, Tonio Teklic ile Enis Bardhi oyuna girdi..

Son anlarda Tonio Teklic'in sağ çaprazdan vuruşunu kaleci Ali Türkan kurtarınca Trabzonspor rakibini 3-1 mağlup ederek tur atladı ve Kayserispor mağlubiyetinin yaralarını sardı..

Çorumspor Teknik Direktörü Serkan Özbalta'nın Kerem Kalafat; Michael Ologo ve Michal Nalepa'yı neden ilk 11'de başlatmadığını anlamadım..

Golcü Thomas Verheydt de oyundan çıkınca iyice güçten düştüler...

Trabzonspor'da Anastasios Bakasetas 1 gol 1 asistle yıldızlaşırken, "Ben sadece 10 numara pozisyonunda oynarım" dedi adeta...

Bakalım önümüzdeki maçlarda neler yaşanacak?

Trabzonspor'a Gaziantep deplasmanında başarılar diliyorum....

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar