Milli Eğitim Müdürü WhatsApp gruplarını karıştırdı! Menzilcilere özel yazdığı mesajı herkes gördü

Milli Eğitim Müdürü WhatsApp gruplarını karıştırdı! Menzilcilere özel yazdığı mesajı herkes gördü
Aydın'ın Koçarlı ilçesi Milli Eğitim Müdürü Osman Arıkoğlu, Whatsapp gruplarını karıştırdı, Menzil şeyhine yazdığı mesajı herkes gördü.

Sözcü’den Latif Sansür’ün haberine göre, Aydın'ın Koçarlı ilçesi Milli Eğitim Müdürü Osman Arıkoğlu, Menzil şeyhine bağlılık sözü verdiği yeminini yanlışlıkla WhatsApp durumunda paylaştı. Arıkoğlu herkesten bu yemini etmesini talep etti.

Nakşibendi tarikatının Halidiye kolunun Menzil şubesi şeyhlerinden Seyyid Muhammed Saki'ye bağlılık ve tövbe yemininin yer aldığı WhatsApp listesinde paylaşımı herkes gördü.

Arıkoğlu WhatsApp durumunda şu ifadelere yer verdi:

“‘Vekil ağabeylere' yönelik tarikat içi yazışmada, “Değerli vekil ağabeylerim, bütün vekil ağabeyler tövbe verirken bu şekilde tövbe versinler. Kendinizden eksiltme ve katma yapmayın.

Yarabbi bütün yapmış olduğum günahlardan ben pişmanım, keşke yapmasaydım. İnşallah bir daha ben yapmayacağım. Ben kabul ettim. Sultan şeyh Seyyid Muhammed Saqi hz kendime şeyh kabul ettim.”

f88hgbqwwaaoevo.jpg

Arıkoğlu, paylaşımı yanlışlıkla yaptığını belirterek, “Sosyal medya beceriksizliği diyelim inşallah” ifadelerini kullandı.

f88hd-txkaajjns.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar