CHP kulislerinden gelen son bilgi! Kılıçdaroğlu'nun milletveklillerine verdiği talimat ortaya çıktı

CHP kulislerinden gelen son bilgi! Kılıçdaroğlu'nun milletveklillerine verdiği talimat ortaya çıktı
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun muhalefetteki ittifak tartışmalarıyla ilgili partililere uyarıda bulundu.

Yerel seçim kararının ardından CHP’ye ittifak kapılarını kapatan İYİ Parti, Suriye tezkeresine "hayır" diyen CHP'ye yönelik tepki gösterdi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener de “Tezkereye ‘Evet’ verenlerin tamamını yabancı postala buyur demiş gibi hainlikle itham eden bir dille karşı karşıya kaldık” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet’te yer alan habere göre, İYİ Parti cephesinin bu sert açıklamalarının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir süredir partinin milletvekilleri ve örgütleriyle yaptığı yerel seçim gündemli buluşmalara da yansıdığı aktarılıyor.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, toplantılarda partililere, “İttifak varmış, yokmuş, bu tartışmalara girmeyin. Bunlarla ilgili demeç vermeyin. Siz kendi başımıza seçime giriyormuşuz gibi çalışın” uyarısında bulunduğu aktarıldı.

PARTİ YÖNETİMİ: MÜCADELE İKTİDARLA OLSUN

Partinin mevcut yönetimi, “Muhalefet kendi içinde yıkıcı olmasın, birbirini hedef almasın, mücadelesi iktidarla olsun” görüşünü benimsiyor.

“ÖNCE KURULTAY OLMALI”

Değişimciler de ittifak konusunun kurultay sonrası gündeme gelebileceğini ifade ederken, “Şu anda aday açıklanıyor, ittifak konuşuluyor. Oysa adayların belirlenmesi kurultaydan sonra oluşacak parti meclisinin yetkisidir. Önce kurultay olmalı” değerlendirmesini yapıyor.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar