Uçağı savaş alanına çeviren Mike Tyson, bir hayranını öldüresiye dövdü!

Uçağı savaş alanına çeviren Mike Tyson, bir hayranını öldüresiye dövdü!
Dünyaca ünlü boksör Mike Tyson, bindiği uçakta ortalığı adeta birbirine kattı. Bir yolcunun kendisiyle fotoğraf çektirme isteğini geri çevirmeyen 55 yaşındaki usta boksör, daha sonra hayranının kendisini sürekli rahatsız ettiğini iddia ederek genç adama saldırdı. Yolcuya çok sayıda yumruk atan Tyson, güçlükle sakinleştirildi.

MİKE TYSON HAYRANINI DÖVDÜ!

Kariyeri boyunca yaptığı skandallarla gündeme gelen Mike Tyson, bu kez de uçak yolculuğu sırasında bir skandala karıştı. Kendisiyle fotoğraf çekinmek isteyen hayranını kırmayan dünyaca ünlü boksör, daha sonra yolcunun kendisini sürekli rahatsız etmesinin ardından hayranını öldüresiye dövdü.

Yabancı basında yer alan haberlere göre, San Fransisco Uluslararası Havalimanı''ndan Florida''ya seyahat etmek üzere uçağa binen Mike Tyson, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hayranını kırmadı.55 yaşındaki efsane boksörün tam arka koltuğunda oturan yolcunun Mike Tyson''ı rahatsız etmesi gerginliği başlattı. Dünyaca ünlü ismi sürekli rahatsız eden yolcunun bu hareketleri Mike Tyson''ı çılgına döndürdü.

ANİDEN YUMRUK ATTI

Yolcunun kendisini rahatsız etmesine daha fazla dayanamayan Mike Tyson daha sonra arkasındaki hayranını yumruklamaya başladı. Mike Tyson''ın öldüresiye dövdüğü hayranının görüntüleri şoke etkisi yarattı. Efsane boksörün hayranıyla arasında geçen bu kavga kısa süre içerisinde sosyal medyaya düştü. Mike Tyson''ın görüntülerde bir kişiyi seri şekilde yumrukladığı görüldü. Mike Tyson''ı durdurmak isteyen bir kişinin "Hey Mike! Kes şunu" diye bağırdığı duyuldu.

Olayları video kaydına alan kişinin ise "Oğlum Mike Tyson tarafından dövüldü. Evet, kafayı yedi. Sadece imza istiyordu. Ne olduğunu anlamadık" şeklinde konuştuğu öğrenildi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar