MHP'yi çok kızdıran BİM açılışı

MHP'yi çok kızdıran BİM açılışı
Gebze Teknik Üniversitesi kampüsü içine açılan BİM zincir marketi MHP’yi çok kızdırdı. MHP Kocaeli İl Başkanlığı Devlet Bahçeli tarafından hedef gösterilen markete açılışı düzenlenmesini eleştirdi.

Türkiye’nin ise önde gelen üniversitelerinden biri olan Gebze Teknik Üniversitesi kampüsü içine dün BİM şubesi açıldı. Törene GTÜ Rektörü Hacı Ali Mantar, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, BİM İcra Kurulu Üyesi Galip Aykaç katıldı.

Kurdeleyi kesen isimle arasında yer alan Galip Aykaç, en dikkat çekenlerden biriydi. Peki Aykaç neden dikkat çekiyor? İşte detaylar...

gtu-bim3-1698773560-1698776627.jpg

BAHÇELİ İLE POLEMİĞE GİRMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere Galip Aykaç, 2022 yılında MHP Lideri Devlet Bahçeli ile polemiğe girmiş, Bahçeli’nin zincir marketlerle ilgili yaptığı genel değerlendirmelerden sonra, “Bre ahlaksızlar, densizler, sizlere bundan sonra sizin tonunuzla cevap vereceğim” yanıtını vermiş, tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Daha sonrasında ise MHP’liler sosyal medyada BİM’i protesto etmişti.

murat-nuri-demirbas.jpg

BAHSİ GEÇEN HADSİZ…

Tüm bu gelişmelerin ardından açılışa dair MHP’den tepki geldi. MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, BİM Şubesi açılan Gebze Teknik Üniversitesi'ne karşı sert tepki gösterdi. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"30 Ekim tarihinde ilimiz basınından takip ettiğimiz haberlerde; Türk Dünyasının Bilge Lideri, Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ beyefendiye hadsizlik yapan üç harfli market zincirinin yöneticisiyle birlikte; Gebze Teknik Üniversitesinde bir açılış yapılmış, bahsi geçen hadsizin katıldığı sözde törenin çok önemli bir kurumun faaliyete geçişi gibi gösterilerek İlimizin ikinci, Türkiye’nin ise önde gelen üniversitesinin kampüsünde konumlanan marketin açılışında rektörle birlikte kurdele kesmelerini saçmalık olarak değerlendiriyor ve esefle kınadığımızı saygılarımla kamuoyuna sunuyorum."

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar