MHP’li İsmail Suakıtıcı'ya saldıran kişi belediye çalışanı çıktı

MHP’li İsmail Suakıtıcı'ya saldıran kişi  belediye çalışanı çıktı
11 Temmuz'da Çorum'un İskilip Belediyesi'nde MHP’li belediye meclis üyesi İsmail Suakıtıcı’nın iş yerini kurşunladığı iddia edilen Emrah Ahlatcık tutuklandı.

İskilip Belediyesi’nde meclis üyesi olan İsmail Suakıtıcı'ya ait iş yerini kurşunlayan kişinin, belediye çalışanı olduğu ortaya çıktı.

11 Temmuz’da Çorum’un İskilip ilçesinde MHP'li belediye meclis üyesi İsmail Suakıtıcı'ya ait iş yerinin camları kurşunlandı. Kamera kayıtlarını inceleyen emniyet güçleri, Suakıtıcı’nın işyerini kurşunlayan kişinin İskilip Belediyesi çalışanı Emrah Ahlatcık olduğunu belirledi. İskilip Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen Ahlatcık, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

NE OLMUŞTU?

İş yeri kurşunlanan Suakıtıcı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Dün gece yarısından sonra iş yerime silahlı saldırı yapılmıştır. Emniyet saldırının faillerini bulmak için yoğun çalışma içerisindedir. Saldırı ile ilgili şahsımı arayarak geçmiş olsun dileklerini ileten ve saldırıyı kınayan tüm eş dost akraba ve büyüklerime teşekkür ederim” demişti.

ismail-suakitici.jpg

MHP’Lİ BAŞKANI ŞİKAYETİYLE GÜNDEME GELMİŞTİ

Suakıtıcı’nın adı, MHP’li Belediye Başkanı Ali Sülük’ü şikayet eden 5 MHP’li Meclis üyesi arasında yer almıştı. Toplam 9 meclis üyesi, Başkan Sülük, hakkında belediyede yapılan iş ve işlemler ile belediyeye bağlı olan bazı işletme ve birimlerde yapılan işlerde yolsuzluk ve usulsüzlük yapıldığını ileri sürerek Cumhuriyet Savcılığına Şubat ayında suç duyurusunda bulunmuştu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar