MHP'den Sözcü ve Karar gazetelerine sert sözler

MHP'den Sözcü ve Karar gazetelerine sert sözler
MHP'li İsmet Büyükataman, Sözcü ve Karar gazetelerinin köşe yazarlarının Bahçeli'yi hedef alan yazılarına yönelik yazılı bir basın açıklaması yaptı.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Sözcü ve Karar gazetelerinin köşe yazarlarının MHP Genel Başkan Bahçeli'yi hedef alan yazılarına yönelik yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Büyükataman, açıklamada: "PKK-HDP sevici FETÖ’nün gizli silahı olanlar bilmelidir ki vatan ve millet düşmanlarıyla mücadelemiz sen nefer, son nefes ve son damla kana kadardır." dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'ın söz konusu gazeteler ile ilgili açıklaması özetle şu şekilde:

"Gazeteciliğin ve gazetecinin taşıması gerek vasıfların neler olduğunu, toplumun bu kesimden neler beklediğini izah etmeye gerek yoktur. En temel vasıfları bağımsızlık, tarafsızlık ve doğruyu ifade etmek olan bu güzide kurumun Türkiye’de maalesef kimlerin elinde bir iftira ve karalama aracına döndüğünü her gün üzülerek görmekteyiz.

Son dönemde defaatle ifade ettiğimiz üzere Sayın Genel Başkanımıza ve partimize yönelik kaynağı belli sistemli saldırılar ve çirkin iftiralar hız kesmemektedir. Bu iftira sahiplerinin kullanmış olduğu hadsiz üslup ise tetikçiliğini yaptıkları çevrelerin ve siyasi partilerin mensuplarında dahi görülmeyecek derecede seviyesizdir. Necip Fazıl’ın ifadesiyle dip bile bir seviye iken bunların seviyesi çukurdur." 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar