MHP Genel Merkezi'nden kovulan anket şirketi sahibini ifşa etti: Bunu nasıl teklif ediyorsunuz

MHP Genel Merkezi'nden kovulan anket şirketi sahibini ifşa etti: Bunu nasıl teklif ediyorsunuz
Kübra Par'la Farklı Açılar programında konuşan Avukat Metehan Özkan, bir anket firması sahibinin MHP'ye yaptığı teklifi anlattı.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

tv100'’de yayınlanan Kübra Par'la Farklı Açılar'a Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, gazeteci Gürkan Hacır, hukukçu Metehan Özkan, siyasal iletişim Ferhat Murat, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barış Doster konuk oldu.

Mayıs ayında gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine dair açıklamalar yapan Metehan Özkan, programda bir anket şirketi sahibinin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yaptığı teklifi ifşaladı.

Özkan, "Hepinizin tanıdığı ekranlara çıkan bir anketçi var, bir gün geldi, seçime az bir süre var Devlet Bahçeli’yle görüşmek istiyor, Devlet Bey’in de prensibi anketçilerle görüşmez görüşmedi, ‘Bir maddi menfaat karşılığında puanları 2-3 puan artırırım’ dedi. Tabii sert bir tepkiyle karşılaştı özel kalemde ‘Böyle bir şey nasıl teklif ediyorsunuz?’ diye bunu söyledi gitti, 2-3 gün sonra MHP’yi 2-3 puan düşük gösterdi. Ben bizzat oturduğu yerde ofisinde anket hazırlayan kişileri biliyorum." İfadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar