MHK'den 'flaş' Yasin Kol kararı!

MHK'den 'flaş' Yasin Kol kararı!
Türkiye Futbol Federasyonu Alanyaspor-Beşiktaş maçında verdiği kararlarla tepki çeken hakem Yasin Kol'un bir süre dinlendirileceğini açıkladı.

Merkez Hakem Kurulu Başkanvekili Murat Ilgaz yaptığı açıklamada hakemlere çok fazla tacizin olduğunu söyledi. Ilgaz, "Geçtiğimiz 2 haftada bazı minör hatalarla elbette karşılaştık. Özellikle sarı kartların çok kolay çıktığını ve bu kolay çıkan sarı kartların da devamında sorunlar yarattığını tespit ettik" dedi. 

Sarı kartlar hakkında hakemleri uyardıklarını ifade eden Ilgaz, "Bir tane maçta ilk sarı kartın ucuz çıkması sebebiyle ikinci sarı karttan ihraç edilmesi tartışılır hale geldi. Hakemlere her zaman sarı kartların ellerinde patlayabilecek bir bomba gibi olduğunu söyleriz" ifadelerini kullandı.

Murat Ilgaz oyuncuların hakemler karşısında farklı bir tutum içerisinde olduklarını belirtti. Ilgaz, "Aynı futbolcular, Avrupa''da daha değişik tutumdayken, Türkiye''de daha değişik tutumda oluyorlar. Biz bunu ilk 2 haftada tespit ettik. Mobbing konusunda hakemlerin daha yaptırımı güçlü davranmasını istedik" diye konuştu.

Yasin Kol''un raporlarının tatmin edici olmadığını söyleyen MHK Başkanvekili Murat Ilgaz, Kol''un dinlendirileceğini açıkladı. Ilgaz açıklamasında; "Çok fazla sarı kart gösteriliyor, bu sabah hakemleri uyardık. Yasin Kol''un gözlemci raporları tatmin edici değil! Bir süre dinlenecek ve sırası geldiğinde maç alacak" ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar