Metrobüste herkes şaşkına döndü: Böyle kutlama görülmedi!

Metrobüste herkes şaşkına döndü: Böyle kutlama görülmedi!
28 Mayıs Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur oylaması sonucunda AKP lideri ve Cumhur İttifakı adayı Erdoğan tekrar Cumhurbaşkanı seçilirken farklı seçim kutlamalarına bir yenisi daha eklendi. İstanbul'da yabancı uyruklu bir kadın Erdoğan'a ilginç bir kutlama yaptı.

Selahattin Demirel / Günboyu

Cumhurbaşkanı Seçimi geride kalırken AKP lideri ve Cumhur İttifakı adayı Erdoğan'ın tekrar Cumhurbaşkanı olarak seçildiği kesinleşti.

Erdoğan'ın seçim galibiyetine pek çok yerde farklı kutlamalar damga vururken Türkiye'de uygulanan açık kapı politikasının neden olduğu sığınmacı sayısındaki artışla ülkede farklı bir seçim sonrası tablosu ortaya çıktı.

ERDOĞAN'A SEVİNDİLER KILIÇDAROĞLU'NA "BAY BAY" DEDİLER

Özellikle Suriye ve Afganistan uyrukluların katıldığı seçim kutlamalarında Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na "Bay Bay Kemal" gibi olumsuz tezahüratlar yükselirken Cumhur İttifakı adayı Erdoğan'a adeta sevgi seli gösterildi.

METROBÜSTE ERDOĞAN DİYE BAĞIRDI

Yabancı uyrukluların Erdoğan sevincine bir yenisi daha eklendi. İstanbul'da gün içinde binlerce kişinin yolculuk yaptığı ve çoğu zaman oturacak yer bulmanın büyük şans olduğu metrobüste Erdoğan tezahüratı şaşkınlığı yaşandı.

Yabancı uyruklu bir kadın birden "Recep Tayyip Erdoğan" diye bağırdı. O anlar, bir yolcu tarafından kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar