Metin Uca’nın şaşırtan vasiyeti yeniden gündem oldu! Sosyal medyayı ikiye böldü

Metin Uca’nın şaşırtan vasiyeti yeniden gündem oldu! Sosyal medyayı ikiye böldü
Kocaeli’de geçirdiği trafik kazasının ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden ünlü sunucu Metin Uca’nın vasiyeti ortaya çıktı.

Televizyon dünyasının renkli isimlerinden Metin Uca, Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde araç kullanırken rahatsızlandı, trafik kazası geçirdi.

Hastaneye kaldırıldığında şah damarlarının tıkalı olduğu tespit edilen Uca, entübe edildi.

3 gün önce “iyileşiyorum” paylaşımı yapan 62 yaşındaki ünlü sunucu dün akşam hayatını kaybetti. Acı haberi Uca'nın menajeri Kübra Kalem Baykara, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

kkk.jpg

VASİYETİ YENİDEN GÜNDEM OLDU

Metin Uca'nın geçen yıl katıldığı bir programda vasiyetini açıkladığı anlar yeniden gündem oldu. Uca, vasiyetini şu ifadelerle açıklamıştı:

60 yaşındayım ve yalnızım. Aman bana bir şey olursa diye bir kadınla birlikte olma taraftarı değilim. Bu o kadına haksızlık olur. Kendi adıma yetmeye çalışıyorum. Ölümden de korkmuyorum. Güzel öleceğimi düşünüyorum.

asaaa.jpg

“YAKILARAK ÖLMEK İSTERDİM”

Burası özgür bir ülke olsa yakılarak ölmek isteyenlere de saygı duyulurdu. Ama ne yazık ki böyle bir şansımız yok. Yakılarak ölmek ve küllerimin de İstanbul boğazından serpilmesini istiyorum. Ne yazık ki böyle bir şansım yok.

uca.jpg

“TÖREN İSTEMİYORUM”

İki yüzlü cenaze törenlerini istemediğim için yakılarak ölmeyi çok istiyorum. Umarım dostlarım ve bu konuda bıraktığım vasiyet çerçevesinde bunu yaparlar. Tören istemiyorum çünkü. Hatırlanmak istemiyorum.

812b8b5c-6d2e-4bfc-8bca-e9a0b4d9ab5a.jpg

METİN UCA KİMDİR?

13 Kasım 1961 yılında İstanbul'da doğan sunucu ve seslendirme sanatçısı Metin Uca, kimya mühendisliği, jeoloji mühendisliği ve tiyatro eğitimleri aldı.

1987 yılında kazandığı Anadolu Ajansı sınavıyla muhabirliğe başladı.

912933-3.jpg

1989 yılında TRT'ye geçen Metin Uca, daha sonra Kanal D, Show TV, ATV ve Star TV gibi kuruluşlarda muhabirlik, programcılık yaptı.

CHP içinde etkin olarak siyasetle uğraştı.

1999 yılından sonra "Günaydın Türkiye" adlı sabah haberleri programı ve 2002 yılında yayımlanmaya başlayan "Passaparola" adlı yarışmayla tanındı. Yarışma 9 sene yayımlandı ve 740. bölümü ile ekranlara veda etti.

3 Şubat 2022 tarihinde, İstanbul havalimanında "Halkı kin ve düşmanlığa sevk etme" suçundan gözaltına alındı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar