Bu illüzyonlar gerçek sizi ortaya çıkarıyor! Siz ilk ne gördünüz

Bu illüzyonlar gerçek sizi ortaya çıkarıyor! Siz ilk ne gördünüz
Herkesin olaylara bakış açısı farklıdır. Beynimizin ilk algıladığı detay tesadüf değil, bilinçaltıdır. Bilinçaltı tanıdık nesneleri seçmeye daha çok eğilimlidir.

Sizlere birkaç tane resim göstereceğiz. Siz bu resimlerde ilk hangi nesneyi gördüyseniz onun anlamını okuyacak ve bilgileneceksiniz. Bu testin tamamı sadece eğlenmek amaçlı bilimsel bir veriye dayanmaz.

3636232-1a61ca26d3f69173373ec7958fe25831-640x640.jpg

İlk önce ne gördünüz? Köpek mi dağ mı?

4e.jpg

Eğer resimde köpek gördüyseniz, insanların yanında farklı biri gibi davranıyorsunuz. Çevrenizde olup bitenler karşısında göstermeseniz de endişeli ve özgüvensiz hissediyorsunuz. Duygularınızı enlerde yaşamaya meyillisiniz.

jf535eh.jpg

Eğer resimde dağ gördüyseniz, siz arkadaş canlısı ve nazik birisiniz demektir. Küçük şeyler üzerinden tartışmayı sevmiyorsunuz bu yüzden insanların görüşlerine saygılısınız. Hayatın tüm zorluklarına rağmen oldukça çalışkan birisiniz ve ne yaparsanız yapın karşılık alamasanız bile dikkatinizi yüzde yüz işinize veriyorsunuz.

3636232-bd87034db463ab5d618a26f87987a263-640x640.jpg

İlk önce ne gördünüz? Kahve mi kedi mi?

44.jpg

Kahve: Eğer önce kahveyi gördüyseniz siz bağımsız ve güçlü bir kişiliksiniz demektir; diğer insanlardan yardım istemekten hiç hoşlanmıyorsunuz. Pek kriz insanı değilsiniz ve en büyük korkunuz insanların önünde kendinizi küçük düşürmek. İlişkilerinizde mantıksal ve gerçekçisiniz.

e.jpg

Kedi: Eğer önce kediyi gördüyseniz dışarıdan çok mutlu biri gibi gözükebilirsiniz ancak kendi içinde oldukça karmaşık birisiniz demektir. Kötü bir ruh halindeyken insanların sizi rahatsız etmesine sinirleniyorsunuz, hele ki yardım teklif ettiklerinde daha önce hiç olmadığınız kadar kızıyorsunuz. Oldukça romantik birisiniz ama partneriniz sınırları aştığında veya size ihanet ettiğinde onu terk etmekten de çekinmezsiniz ve asla affetmezsiniz.

3636232-72f3e28e4dc04021086dfc22af6a3d90-640x640.jpg

İlk önce ne gördünüz? Dudak mı yaprak mı?

q.jpg

Yaprak: Siz çok sempatik bir insansınız. İnsanlarla bağ kurmak sizin işiniz ve herkesle arkadaşlık yapabilirsiniz. Dışarıdan çok sevimli ve sıcak kanlı gözükseniz bile aslında çok az insana güveniyorsunuz çünkü geçmişte birçok kişi tarafından incitildiniz. Ayrıca çok inatçısınız; eğer aklınıza bir şey koyduysanız, diğer insanlar ne derse desin onu yaparsınız.

3e.jpg

Dudak: Hassas ve duygusal bir yapınız var. İnsanların içindeki kötülüğü görmenize rağmen iyi kısımlarına odaklanmayı seçersiniz. Kavga etmek yerine uzlaşmayı tercih edersiniz; bunu korkak olduğunuz için değil küçük şeyler için rahatsız olmak istemediğinizden yaparsınız. En büyük korkunuz ise arkanızdan konuşan iki yüzlü insanlar.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar