Nihal ve Bahar Candan'ın annesi gözyaşları içinde isyan etti!

Nihal ve Bahar Candan'ın annesi gözyaşları içinde isyan etti!
Dolandırıcılık iddialarıyla suçlanan ve gözaltına alınan Candan kardeşlerin annesi Umut Candan, 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak "kızlarımın hiçbir suçu yoktur" yoktur diyerek gözyaşları içerisinde isyan etti.

Dolandırıcılık ve kara para aklamakla suçlanan Candan kardeşlerin annesi Umut Candan 2. Sayfa programına bağlanarak, kızlarının tutuklanmasıyla ilgili konuştu. Kızlarının suçsuz olduğunu söyleyen Candan, "Çok büyük bir hata yapılıyor" diyerek isyan etti.

KIZLARIMIN HİÇBİR SUÇU YOKTUR”

Kızları tutuklanan anne Umut Candan "Türk adaletine sonsuz güveniyorum. Benim çocuklarımın üzerinden ne para girişi ne de para çıkışı olmadı. Çok büyük bir hata yapılıyor. İlahi adalet, hakim ve savcılara güveniyorum. Benim çocuklarımın tek suçu o yemekte bulunmak. Onun dışında kızlarımın hiçbir suçu yoktur. En kısa sürede çıkacaklarını biliyorum" ifadelerini kullandı.

7pfhar7ukk62r3r2d7xa0q.webp

“SUÇLULAR DIŞARDA BENİM KIZLARIM İÇERDE”

Candan kardeşlerin annesi "Kızlarım neyin içinde olduklarını bile bilmiyorlar. Benim çocuklarım o kadar güvenilir insanlar ki benim evime geldikleri zaman dolaptan bir ceviz alacakları zaman bile sorarlar. Hep benden izin alırlar, bana sormadan bir şey yapmazlar. Suçlular dışarıda benim kızlarım içerde" diyerek isyan etti.

76ayfqevjeoahh3q-lysxw.webp

İFADELERİ ORTAYA ÇIKTI

Dolandırıcılık ve kara para aklamakla suçlanan Candan kardeşlerin, hayali “Veysel amir” oyunuyla piyasa değerinin altında araç satmayı vaat ettikleri, paraları topladıktan sonra ise “İhalede sorun çıktı, ertelendi.” gibi gerekçelerle ne araçları ne de ücreti teslim ettikleri öne sürüldü. Candan kardeşler, suçlamaları kabul etmedi.

İki kardeş ile Hacı İsrafil Sağlam savcılık sorgularının ardından tutuklama istemiyle sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandı.

vw5awknbsest8-aws5jwaa.webp

2 YAZMAK İSTERKEN YANLIŞLIKLA 12 YAZDIĞINI SAVUNDU

Candan kardeşlere lüks restoranlarda yapılan tanıtımlar ve tutuklu çete lideri Onur Apaydın ile bağlantıları soruldu. Nihal Candan, Apaydın’ın bir dönem erkek arkadaşı olduğunu söyledi. Bahar Candan’ın “Bir sabah hesabıma 12 milyon para aktarıldı.” paylaşımı da yöneltilen sorular arasında yer aldı. Bahar Candan, o paylaşımda 2 yazmak isterken, yanlışlıkla 12 yazdığını savundu. Öte yandan Candan kardeşler tutuklama kararının açıklanmasının ardından adliyede sinir krizi geçirdi.

4r.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar