Meteoroloji'den sağanak uyarısı

Meteoroloji'den sağanak uyarısı
Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, Rize, Trabzon, Manisa, Uşak, Artvin çevreleri ile İzmir ve Giresun'un iç, Kütahya'nın güney, Afyonkarahisar'ın batı ilçelerinde sağanak bekleniyor. 

Meteoroloji'den sağanak uyarısı

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, Rize, Trabzon, Manisa, Uşak, Artvin çevreleri ile İzmir ve Giresun'un iç, Kütahya'nın güney, Afyonkarahisar'ın batı ilçelerinde sağanak bekleniyor. Hava sıcaklığının İç Ege'de 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre;

Genellikle mevsim normalleri civarında, İç Ege, Batı Akdeniz ve İç Anadolu'da mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının hafta sonundan itibaren batı kesimlerden başlayarak azalacağı tahmin ediliyor.

Rüzgarın Marmara'nın batısında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/sa) esmesi bekleniyor. Hava sıcaklığı İç Ege'de 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Öte yandan Rize, Trabzon, Manisa, Uşak, Artvin çevreleri ile İzmir ve Giresun’un iç, Kütahya’nın güney, Afyonkarahisar’ın batı ilçelerinde sağanak bekleniyor.
meteoroloji.png
 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar