Meteoroloji uyardı! 13 Nisan Perşembe İstanbul, Ankara, İzmir hava durumu!

Meteoroloji uyardı! 13 Nisan Perşembe İstanbul, Ankara, İzmir hava durumu!
MGM (Meteoroloji Genel Müdürlüğü) anlık, günlük ve haftalık hava durumu tahmini veriler, anlık hava durumu değerleri! 13 Nisan Perşembe günü İstanbul, Ankara, İzmir ve birçok şehri uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Kütahya çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunun yükseklerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların: Bitlis, Şırnak, Hakkâri, Siirt ve Batman çevreleri Van’ın güney, Diyarbakır’ın doğu kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Batı kesimlerde 2 ila 4 artacağı, Doğu Anadolu''nun doğusunda 3 ila 5 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle batı ve kuzeybatı, doğu kesimlerde güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, bu akşam saatlerinde Hakkari çevrelerinde kuvvetli (40-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

ÇARŞAMBA GÜNÜ SAĞANAK YAĞIŞLI MI İSTANBUL?

Parçalı ve çok bulutlu, İstanbul ve Yalova bu sabah saatlerinde hafif, Kocaeli ve Sakarya akşam saatlerine kadar aralıklı olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: 2 ila 4 artacağı tahmin ediliyor.
RÜZGAR: Güney ve güneybatı (Lodos), akşam güneydoğu (Keşişleme) yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliy

BUGÜN ANKARA HAVA DURUMU YAĞMURLU MU?

Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu; akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir.

HAVA SICAKLIĞI: Sıcaklılar mevsim normallerinin 2 ile 4 derece üstünde seyredeceği tahmin ediliyor.
RÜZGAR: Batı ve kuzey yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette,yağış anında yer yer kuvetli (40-60 km/saat) eseceği tahmin edilmektedir.

BUGÜN İZMİR HAVA DURUMU NASIL?

Bölge geneli parçalı az bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde Balıkesir çevreleri ile Manisa''nın kuzey kesimlerinde pus yerel olarak sis görülecek.

HAVA SICAKLIĞI: 2 ila 4 derece artacak.
RÜZGAR: Batı ve güneybatı yönlerden hafif yarın orta kuvvette kuvvette esecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar