Mesut Özarslan kimdir? CHP Keçiören Belediye Başkan adayı Mesut Özarslan nereli, kaç yaşında?

Mesut Özarslan kimdir? CHP Keçiören Belediye Başkan adayı Mesut Özarslan nereli, kaç yaşında?
31 Mart 2024 yerel seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte siyasi partilerin belediye başkan adayları belli olmaya başladı. CHP Keçiören Belediye Başkan adayı Mesut Özarslan oldu. Peki Mesut Özarslan kimdir? CHP Keçiören Belediye Başkan adayı Mesut Özarslan nereli, kaç yaşında?

Mesut Özarslan kimdir?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde Ankara'nın ilçelerinde belediye başkan adaylarını belirledi. CHP Keçiören Belediye Başkanı adayı olarak seçilen Mesut Özarslan, vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. Peki Mesut Özarslan kimdir? CHP Keçiören Belediye Başkan adayı Mesut Özarslan nereli, kaç yaşında?

MESUT ÖZARSLAN KİMDİR?

1976 yılında Sivas'ta doğan Mesut Özarslan, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini memleketi Sivas'ta tamamladı. Üniversite eğitimine devam etmek üzere Konya Selçuk Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü tercih etti. Eğitim hayatını başarıyla tamamlayan Özarslan, aynı üniversitede yüksek lisans eğitimini de başarıyla tamamladı.

Mezuniyetinin ardından akademik kariyerine odaklanan Mesut Özarslan, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Altyapı ve Zemin Etüd Şube Müdürlüğü gibi görevlerde bulundu. Başbakanlık Pakistan Deprem Bölgesi Koordinatörü olarak da görev alan Özarslan, sonrasında kendi şirketi olan GEOLİMİT MÜHENDİSLİK A.Ş.'nin yönetim kurulu başkanlığını üstlendi.

Politikaya da ilgi duyan Mesut Özarslan, 27. dönem İYİ Parti Ankara milletvekili adayı olarak gösterildi ve Aralık 2023'te İYİ Parti'den istifa etti. CHP tarafından Keçiören Belediye Başkanı adayı olarak gösterilen Mesut Özarslan, kariyerindeki deneyimleriyle dikkat çekiyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar