Messi'nin Inter Miami'deki ilk maçının bilet fiyatı, son model BMW'ye eş değer

Messi'nin Inter Miami'deki ilk maçının bilet fiyatı, son model BMW'ye eş değer
Inter Miami ile ilk maçına çıkacak olan Lionel Messi'nin, ilk maçının bilet fiyatları dudak uçuklatıyor. Bir biletin fiyatı deniz kıyısındaki bir daire ile eş değer.

Geçtiğimiz haftalarda Paris Saint-Germain ile sözleşme uzatmayan ve uzun süre ismi Suudi Arabistan Ligi ekipleriyle anılan Lionel Messi, kariyerine Amerika MLS liginde devam etme kararı almıştı.

Eski yıldız futbolcu David Beckham’ın sahibi olduğu Amerika MLS takımlarından Inter Miami, Lionel Messi ve Sergio Busquets için stadyumunda imza töreni düzenlendi.

Messi’nin Amerikan kulübü ile ilk maçı, Meksika’nın Cruz Azul takımına karşı cuma akşamı Lig Kupası’nın ilk turunda olacak.

Maçın bilet fiyatları ise cep yakıyor. ABD’li vatandaşlar, o ana tanıklık etmek için karaborsaya 110.000 dolar ödedi.

Orta seviye bir biletin maliyeti 487 dolar iken, CNN Business’ın bilet satış sitesi Vivid Seats üzerinde yaptığı bir anket, bazı taraftarların bu maça gitmek için ortalama bir yıllık maaşın iki katını harcadığını ortaya çıkardı.

The Sun, bu olağanüstü bilet fiyatları ile neler alınabileceğini karşılaştırdı.

Aynı para ile dokuz aylık bir dünya turu bileti, Middlesbrough ve Sunderland arasında bir ev veya Morecambe Körfezi’nde nefes kesen manzaralı bir daire satın alınabilir.

Bilet fiyatına eşit olan diğer lüks alışveriş seçenekleri arasında yüksek değerli bir Rolex saat, bir BMW M4 Cabrio veya bir yıllık özel güvenlik aboneliği bulunuyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar