Merkez Bankası'nda deprem: Ünlü spiker Gizem Uzuner görevinden istifa etti

Merkez Bankası'nda deprem: Ünlü spiker Gizem Uzuner görevinden istifa etti
Hafize Gaye Erkan'ın ataması sonrası geçtiğimiz haziran ayında Merkez Bankası'ndaki görevinden alınan Gizem Uzuner, kurumdan istifa ettiğini sosyal medya hesabından açıkladı.

Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Hafize Gaye Erkan, geçtiğimiz haziran ayında Dış İlişkiler Genel Müdürü Gizem Uzuner’i görevden almıştı. O günden bu yana MB'de danışman olarak görev yapan Gizem Uzuner, Merkez Bankası'ndan istifa etti. Uzuner, istifa kararını sosyal medya hesabından açıkladı.

Gizem Uzuner yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer verdi.

“Devlete hizmet olarak görüp kabul ettiğim ve bir yılı aşkın süredir görev aldığım Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’ndan bu ay itibarıyla istifa ederek ayrılmış bulunuyorum. Ömürlük deneyimler edindiğim bu yolculuğuma eşlik eden tüm yöneticilerime, İletişim ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü çalışanlarına ve İdare Merkezi’ndeki tüm mesai arkadaşlarıma, danışman olarak görevimi sürdürdüğüm kısa sürede desteğini esirgemeyen tüm TCMB mensuplarına çok teşekkür ederim. Özel sektörde sürdüreceğim bundan sonraki kariyer durağıma dair adresimi yakın zamanda sizlerle paylaşacağım.

Sevgi ve saygılarımla.”

Öte yandan haziran ayında görevden alınan Uzuner'in tekrar spikerliğe döneceği öne sürüldü.

Uzuner’in söz konusu paylaşımı şu şekilde:

ekran-goruntusu-2004-001.png

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar