İYİ Parti'nin yardım toplama merkezinde Meral Akşener'in çöktüğü an..

İYİ Parti'nin yardım toplama merkezinde Meral Akşener'in çöktüğü an..
Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen iki şiddetli depremin ardından vatandaşlar, depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılayabilmek ve yardımcı olabilmek için toplanma alanları oluşturdular. İYİ Parti'nin toplanma alanlarından birine giden Meral Akşener, duygu dolu anlar yaşadı.

Kahramanmaraş''ın Pazarcık ilçesi merkezli gerçekleşen 7.8 ve 7.7 büyüklüğündeki iki şiddetli depremin ardından çok büyük bir tahribat yaşanıyor. Çevre illerde de etkisini gösteren deprem, bir çok can kaybına ve yapıların yıkılmasına yol açtı. 

Sivil toplum örgütleri, kurumlar, kuruluşlar ve yurttaşlar, depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılayabilmek ve bir nebze destek olabilmek için toplanma alanları oluşturdular. Gelen yardımlar bu toplanma alanlarında toplanıyor ve ulaşım sağlanarak deprem bölgelerine gönderiliyor.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin toplanma alanlarından birini ziyarete giderek çalışanlara destek ve moral verdi. Bir vatandaşla diyaloğu kameralara yansıyan Akşener, duygu dolu anlar yaşadı.

Vatandaş, "Allah sizden razı olsun. Elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım. Türk Milleti büyüktür. 99 depremini atlattık. Allah’ın izniyle bunu da atlatırız" diye konuştu.

Bu konuşma karşısında duygulanan Akşener, vatandaşa sarıldı ve "Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için" şeklinde karşılık verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar