Altılı Masa'nın 13 Şubat zirvesi hakkında sıcak gelişme! Adayın belirlenmesi bekleniyordu

Altılı Masa'nın 13 Şubat zirvesi hakkında sıcak gelişme! Adayın belirlenmesi bekleniyordu
13 Şubat'ta Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek Altılı Masa'nın 12. toplantısı, Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketi nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Gündem maddesi Millet İttifakı''nın Cumhurbaşkanı adayını tartışmak olan 13 Şubat tarihli altılı masa toplantısı, Türkiye''nin 10 ilinde ölümlere yol açan deprem felaketleri nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal''ın bir araya geleceği Altılı Masa''nın 12. toplantısı henüz netleşmeyen ileri bir tarihte gerçekleşecek. 

KILIÇDAROĞLU DEPREM İLLERİNDE 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte depremden en çok etkilenen şehirlere giderek, kurtarma çalışmaları hakkında bilgi alıyor. Bugün Adana''ya giden Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş ile birlikte Mersin''e geçerek İskenderun Limanı''ndaki yangın hakkında bilgi aldı. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar