Meral Akşener'den Halil İbrahim Çete paylaşımı: Milletimizin başı sağ olsun

Meral Akşener'den Halil İbrahim Çete paylaşımı: Milletimizin başı sağ olsun
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medya hesabından Pençe Yıldırım Harekatı bölgesinde meydana gelen silah kazasında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Halil İbrahim Çete hakkında bir paylaşımda bulundu.
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe Yıldırım Harekatı bölgesinde meydana gelen silah kazasında Piyade Uzman Çavuş Halil İbrahim Çete''nin şehit olduğunu açıkladı. MSB''den yapılan yazılı açıklamada, "Pençe Yıldırım Harekatı bölgesinde bir üs bölgemizde meydana gelen silah kazası sonucunda Piyade Uzman Çavuş Halil İbrahim Çete şehit olmuştur.
 
Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." denildi.
 
 
AKŞENER''DEN BAŞ SAĞLIĞI MESAJI
 
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, şehidimizle ilgili sosyal medya hesabından bir baş sağlığı mesajı yayınladı ve şunları yazdı:
 
Bu mübarek kandil gününde kaybettiğimiz, Pençe Yıldırım Harekâtı bölgesinde şehit düşen kahraman Mehmetçiğimiz Halil İbrahim Çete''ye Yüce Allah''tan rahmet, acılı ailesine sabırlar diliyorum.
 
Şehidimizin ruhu şad, mekânı cennet olsun.
 
Milletimizin başı sağ olsun.
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar