Meral Akşener'den Altılı Masa özrü! Aylar sonra ilk kez açıkladı

Meral Akşener'den Altılı Masa özrü! Aylar sonra ilk kez açıkladı
İYİ Parti lideri Meral Akşener'den, aylar sonra altılı masa itirafı geldi. Akşener yaptığı açıklamada dikkat çeken ifadelere yer verirken, özür de diledi.

Meral Akşener, dün sabah Trabzon'da partililerle buluştu ve ardından Karadeniz Bölgesi İstişare Toplantısı'na katıldı, basına kapalı bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantı sonrasında Akşener, Trabzon'un Yomra ilçesindeki İkisu mahallesine giderken bir çay ocağında vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşlarla olan sohbette, genel seçimler sürecinde altılı masadan ayrılma ve geri dönme sürecini anlatan Akşener'e bir vatandaş, "Keşke o masadan kalktığınızda geri dönmeseydiniz" ifadelerini kullandı. İYİ Parti lideri bu sözler üzerine "Şimdiki aklım olsa dönmezdim" dedi.

Akşener, vatandaşlarla samimi bir şekilde konuşurken, genel seçimler öncesinde altılı masada yer almaktan vazgeçtiğini ve geri dönme sürecini detaylıca açıkladı.

"Şimdiki aklım olsa yapmazdım" ifadeleriyle başlayan Akşener, "Samimi bir şekilde konuşuyorum. Bu seçimin kazanılmasını çok istedim. Meral Akşener olarak hiçbir şey talep etmedim. Partimiz var, neden Cumhurbaşkanı adayı olmayayım ki? Arıza çıkarmamak için her şeyden vazgeçtim. Ama siz iki insanı istediniz. Ben de bunlara gayret ettim. Mesele ben değilim, sizsiniz. Siz bana söylediniz. Dolayısıyla o da kabul görmedi. Ondan sonraki süreç böyle oldu. Özür dilerim" şeklinde konuştu.

Akşener, "Her şey açıktır, gizli iş yapamıyorum" diyerek altılı masadan ayrılma ve geri dönme sürecini detaylandırdı. O süreçte yaşananları anlatırken, Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını teklif ettiğini ve İmamoğlu ile Yavaş'a son kez aday olup olamayacaklarını sorduğunu, ancak olumsuz yanıt aldığını belirtti. Bu noktada partideki kimi tartışmaları ve alınan kararları açıkladı.


YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar