Meral Akşener, partililerle bayramlaştı!

Meral Akşener, partililerle bayramlaştı!
İYİ Parti genel merkezinde partililerle bayramlaşan Genel Başkan Meral Akşener, "Gelecek sene de burada olmayı hepimize nasip etsin" şeklindeki dikkat çeken ifadeleri kullandı.

Fotoğraflar / Alp Eren Kaya

İYİ Parti Genel Merkezi'nde vatandaşların da yoğun katılımıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. Meral Akşener'in yanı sıra Genel Başkan Yardımcıları ve partililerin de törene katılması dikkatleri çekti. Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği bayramlaşmada Akşener'i ziyaret etmek için gelen çocukların çokluğu görüldü.

Bayramlaşma programında gazetecilere açıklamalar yapan Akşener, Türk milletinin ve İslam aleminin Kurban Bayramı'nı tebrik ederek, Allah'tan ibadetlerin kabul olmasını diledi.

Akşener, "Kurban Bayramı hepimize mübarek olsun. Allah ibadetlerimizi makbul saysın. Hem dünyanın hem İslam aleminin zorlu sürecinde Allah hepimize birlik beraberlik nasip etsin. Gelecek sene de burada olmayı hepimize nasip etsin" ifadelerini kullandı.

Akşener, daha sonra önce parti çalışanları, ardından da partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Bayramlaşma programında çocuklarla hatıra fotoğrafı çekilen Akşener'e oyalı tülbent hediye edildi.

Bayramlaşma sırasında Genel Başkan Akşener’e STK İşleri Başkanı ve Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, Toplumsal Politikalar Başkanı ve Ankara Milletvekili Şenol Sunat, GİK Üyesi Mine Baş ve Genel İdare Kurulu Üyesi Betül Tosun eşlik etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar