'O dükkanların içine girmeyenler haddini bilecek'

'O dükkanların içine girmeyenler haddini bilecek'
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf ziyareti için Samsun’un Atakum ilçesine geldi. Burada kendisini görmeye gelen vatandaşlara hitaben konuşma yapan Akşener, sonrasında esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Akşener, Samsun Atakum’da “Bu yaz boyunca gençlerimiz, emeklilerimiz, çiftçilerimiz, EYT''lilerimiz, besicilerimiz, atanamayan öğretmenlerimiz, gübre atamayan çiftçimiz için yan gelip yatanların, 5 maaş 10 maaş alıp size küfredenlerin korkulu rüyası olacağız. Onun için rahat yok, rahatlarını bozmaya devam edeceğiz” dedi.

Akşener, kendisini görmeye gelen vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı. Akşener özetle şunları söyledi:

"SİZİ ŞÜKÜRSÜZLÜKLE SUÇLAYANLAR HADDİNİ BİLECEK"

“Şimdi bir şey yapmamız lazım. O dükkanlardaki herkes bilir ki müşteri veli nimettir. Seçmen zaten veli nimet unutuldunuz. Abiler ağalar mecbur kaldılar sizin dertleriniz için adım atıyorlar. Şekil A1 KYK bursları. Bu gençlerin dertlerine kulak vermek zor iş çünkü onlara çözüm üreteceksin. Yememiş içmemiş anne baba çocuğunu dershaneye göndermiş, çocuğu 92 puan almış atanamamış ama 58 puanla atanmış. Bu kul hakkıdır.

Benim sizden istediğim şudur, bir siyasetçi denilen cenahı denetleyeceksiniz. Seçilip o dükkanların içine girmeyenler haddini bilecek, size hakaret edenler haddini bilecek, sizi nankörlükle, şükürsüzlükle suçlayanlar haddini bilecek. Yapmaya çalıştığımız budur, bunu başaracağız.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar