Meral Akşener hastaneye kaldırıldı!

Meral Akşener hastaneye kaldırıldı!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kalbinde yaşadığı ritim bozukluğu nedeniyle Kavaklıdere Güven Hastanesi'ne kaldırıldı. Akşener, bu gece müşahede altında tutulacak.

tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel''in aktardığına göre İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kalp çarpıntısı ve ritim bozukluğu şikayeti ile Kavaklıdere Güven Hastanesi''ne kaldırıldı. Akşener''in hayati bir tehlikesi bulunmuyorken, tedbir amaçlı olarak geceyi müşahede altında geçirecek. 

TOPLANTI SONRASI FENALAŞTI

Kurmaylarıyla birlikte saat 21.00''e kadar toplantı halinde olan Akşener, iddiaya göre bu saatlerde fenalaşarak Ankara''daki Güven Hastanesi''ne kaldırıldı. 

YARIN TABURCU EDİLMESİ BEKLENİYOR

Güven Hastanesi''nden konu hakkında yapılan açıklamada: "İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener, 12.01.2023 tarihinde (bugün) hafif bir çarpıntı şikayeti ile Ankara Güven Hastanesi''ne başvurmuştur. Yapılan tetkiklerinde sorun tespit edilmemiştir. 13.01.2023 tarihinde (yarın) taburculuğu planlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu da konu hakkında sosyal medya hesabından bir bilgilendirmede bulundu. Zorlu, açıklamasında, "Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener bugün hafif bir çarpıntı şikayeti ile akşam saatlerinde Ankara Güven Hastanesi''ne intikal etmiş olup çok şükür yapılan tetkiklerinde bir sorun tespit edilmemiştir. Yarın taburcu olması planlanmaktadır. Milletimizin bilgilerine saygıyla sunarız." ifadelerine yer verdi.



MANSUR YAVAŞ''TAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından Meral Akşener''e geçmiş olsun mesajı yayınladı. Yavaş, "Kalp çarpıntısı ritim bozukluğu sebebiyle hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener''e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar