Meral Akşener taburcu oluyor

Meral Akşener taburcu oluyor
Hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile ilgili İYİ Parti Sözcüsü Prof. Dr. Kürşad Zorlu'dan yeni bir açıklama geldi. Zorlu, "Akşener birazdan taburcu olacak" dedi. İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Dr. Tuhan Çömez de Akşener'in bir süre istirahat edeceğini belirtti.

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, kalbinde ritim bozukluğu ve çarpıntı nedeniyle Kavaklıdere’deki Güven hastanesine kaldırıldı. Akşener''in sağlık durumuyla ilgili Kürşad Zorlu açıklamalarda bulundu.

Akşener''in son durumuna ilişkin açıklama yapan İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, "Birazdan taburcu olacak. Soru cevap almayacak. Türkiye''nin çok ağır sorunları var. Başkanımızın sorumluluğu, ülkesine olan sevdası büyük. Karış karış ülkemizi gezen cesur insan bu süreçte biraz yoruldu istirahat edecek" dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez de, "Sayın Genel Başkanımız birazdan taburcu olacaklar. Türkiye tarihi bir dönemeçten geçiyor. Sayın genel başkanımızın sırtında çok ama çok ağır sorumluluklar var. Stresli bir dönemden geçiyor. Çok ağır tempoda çalıştı geçtiğimiz günlerde. Dün de ifade ettiğimiz gibi kalbinde bir ritim bozukluğu oldu. Şu anda her şey yolunda. Bir süre istirahat etmesi gerekiyor. Genel başkanımız bir süre sonra kaldığı yerden aynı tempoyla, hizmet sevdasıyla yoluna devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Meral Akşener dün akşam Kavaklıdere’deki Güven Hastanesi’ne kaldırıldı. Kalpte çarpıntı sebebiyle hastaneye kaldırılan Akşener''de ritim bozukluğu tespit edildi. İYİ Parti lideri bu akşam müşahede altında tutuldu. Akşener''in sağlık durumunun iyi olduğu, kan testi ve rutin kontrollerinin yapıldığı açıklandı.

İYİ PARTİ''DEN İLK AÇIKLAMA GELMİŞTİ 

İYİ Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu, “Genel Başkanımız Meral Akşener bugün hafif bir çarpıntı şikayeti ile akşam saatlerinde Ankara Güven Hastanesi’ne intikal etmiş olup çok şükür yapılan tetkiklerinde bir sorun tespit edilmemiştir” dedi.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Genel Başkanımız Meral Akşener bugün hafif bir çarpıntı şikayeti ile akşam saatlerinde Ankara Güven Hastanesi’ne intikal etmiş olup çok şükür yapılan tetkiklerinde bir sorun tespit edilmemiştir. Yarın taburcu olması planlanmaktadır. Milletimizin bilgilerine saygıyla sunarız” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar