Menzil Tarikatı'ndaki miras kavgasına ait görüntüler ortaya çıktı: Kadınları dışarı attılar

Menzil Tarikatı'ndaki miras kavgasına ait görüntüler ortaya çıktı: Kadınları dışarı attılar
Menzil cemaatinde üç kardeş arasındaki miras kavgasına ait görüntüleri ortaya çıktı. Fettah ve Mubarek Elhüseyni’ye bağlı olan cemaat üyeleri, Muhammed Saki Elhüseyni’nin taraftarı üyeleri Menzil köyündeki medreseden dışarı attı.

Menzil cemaatinde üç kardeşin miras kavgası büyüdü. Fettah ve Mubarek Elhüseyni’ye bağlı cemaat mensupları, Muhammed Saki Elhüseyni’ye bağlı cemaat mensuplarını Menzil köyündeki medreseden attı.

Birgün'den İsmail Arı'nın yaptığı habere göre görüntülerde Fettah ve Mubarek’e bağlı cemaat mensupları, Muhammed Saki Elhüseyni’ne bağlı cemaat mensuplarına ait olan eşyaları medresen dışarı çıkardığı görülüyor.

gdj5pcsxkaaa6ap.jpeg

CEMAATİN SERVETİ KARDEŞLERİ BİRBİRİNE DÜŞÜRDÜ

Elhüseyni’nin oğulları Muhammed Saki, Muhammed Fettah ve Muhammed Mubarek, adı "eş şeyhlik" olan bir sistem ile cemaati birlikte yöneteceklerini açıkladı. Milyarlarca liralık bir sermayesi olan cemaatin başına geçen kardeşler, kısa sürede miras kavgasına tutuştu.

menzil.jpg

MEDRESEDEN ATTILAR

Son olarak ise cemaatin merkezi konumunda olan Adıyaman’ın Kahta ilçesinde bulunan Menzil Köyü'nde Muhammed Fettah ve Muhammed Mubarek Elhüseyni taraftarı olan cemaat mensupları, Muhammed Saki Elhüseyni taraftarlarını medreseden dışarı attı.

menzil2.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar