Melis Sezen'in yeni dizisi belli oldu

Melis Sezen'in yeni dizisi belli oldu
Sadakatsiz dizisinde oynadığı 'Derin' karakteriyle herkesin konuştuğu isim haline gelen Melis Sezen'in yeni dizisi belli oldu.

Siyah İnci, Dünya Hali gibi yapımların ardından Sadakatsiz dizisindeki Derin karakterini canlandıran Melis Sezen, Altın Kelebek ödüllerinde bu rolü ile "Yıldızı Parlayanlar" ödülünü kazanmış ve yaptığı ödül konuşmasında sosyal medyada viral haline gelmişti. Sadakatsiz dizisinin final yapmasının ardından Sezen''in hangi projede yer alacağı ise merakla bekleniyordu. 

Sezen''in, Türkiye''de yayın hayatına başlayan Disney Plus''ın dijital dizisi olan Numen''de Halit Ergenç ve Songül Öden gibi isimlerle birlikte rol alacağı uzun süredir biliniyordu. Henüz dizi yayınlanmamışken, televizyon ekranlarına dönüşü için de anlaşma imzalayan genç oyuncu, FOX''ta yayınlanacak ''Gülcemal'' dizisinin başrollerinden biri olacak. MF yapımın imzasını taşıyacak olan dizinin yönetmen koltuğunda ise Ali Balcı oturacak. 

BAŞROLDE MURAT ÜNALMIŞ EŞLİK EDECEK

Sezen''e Gülcemal dizisinin başrolünde Murat Ünalmış eşlik edecek. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin final sezonundan kendi isteği ile ayrılan Ünalmış''ın da hangi projede çalışacağı merakla bekleniyordu. İkiliyi bir araya getirecek Gülcemal dizisi şimdiden ünlü isimlerin hayranları tarafından dört gözle bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar