Melis Sezen'den müjdeli haber geldi

Melis Sezen'den müjdeli haber geldi
'Hayat Bazen Tatlıdır' dizisiyle oyunculuk kariyerinde ilk adımını atan Melis Sezen, 'Sadakatsiz' dizisiyle gönülleri fethetti. Final yapan dizinin ardından yeni bir projeye imza attığını duyuran Melis Sezen, sevenleri için müjdeli haberi verdi.

''Sadakatsiz'' dizisinin Derin''i önceki gün İstinyepark''ta görüntülendi. Melis Sezen sevenlerine yeni bir projeye imza attığı haberini verdi. Basın mensuplarıyla sohbet etmeyi ihmal etmeyen Sezen, dizi hakkında detay vermekten kaçındı. 

Basın mensuplarına poz veren Melis Sezen, "Arkadaşlarım ile yemeğe geldim" dedi.

Melis Sezen ile Röportaj - InStyle Türkiye

"PROJE ŞİMDİLİK GİZLİ"

Yeni projeleri hakkında ser verip sır vermeyen oyuncu "Dijital bir platformda yeni bir diziye başlayacağım. Proje şimdilik gizli olduğu için pek bir şey söylemeyeyim" diyerek sevenlerini heyecanlandırdı.

Sadakatsiz dizisindeki Derin, Melis Sezen kimdir? Melis Sezen kaç yaşında,  hangi dizilerde oynadı? - Magazin Haberleri - Milliyet

"TATİL BANA İYİ GELDİ"

Yaptığı tatil hakkında konuşan Melis Sezen, "Alaçatı''da çok güzel bir tatil yaptım. Dinlendim, iyi geldi bana bu tatil" ifadelerini kullandı.

Sadakatsiz''in Derin''i Melis Sezen spor sütyeniyle poz verdi

MELİS SEZEN KİMDİR?

Melis Sezen, 2 Ocak 1997 tarihinde İstanbul, Silivri''de doğdu. Lise eğitimini Selimpaşa Atatürk Anadolu Lisesinde tamamladı. Babası Arnavut, Makedonya göçmeni; anne tarafı ise Selanik, Yunanistan göçmenidir. Bir tane erkek kardeşi bulunan Sezen''in ailesi ticaretle uğraşıyor. Sezen, bir süredir Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı ''Derin'' karakteriyle adından söz ettiriyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar