Burcu Biricik’ten Ahmet Çakar’a sert tepki: Biz size altınızda don var mı diye soruyor muyuz?

Burcu Biricik’ten Ahmet Çakar’a sert tepki: Biz size altınızda don var mı diye soruyor muyuz?
Akit TV’deki bir programda canlı yayın konuğu olan eski milletvekili Ahmet Çakar, Melis Sezen’in dekoltesi hakkında yorumda bulunmuş ve Camdaki Kız dizisini de eleştirmişti. Sadakatsiz oyuncusu Melis Sezen’i yalnız bırakmayan çok sayıda ünlü isim ise Çakar'a tepki göstermeye devam ediyor. Son olarak 'Camdaki Kız' dizisinin oyuncusu Burcu Biricik, Çakar'a tepki göstererek, "Beyefendiler, biz size soruyor muyuz altınızda donunuz var mı diye?'' Dedi.

BURCU BİRİCİK'TEN O SÖZLERE ELEŞTİRİ: ÖYLE BİR SORU SORDU Kİ...

Eski MHP Milletvekili ve TBMM eski idare amiri Ahmet Çakar’ın oyuncu Melis Sezen’in kıyafetiyle ilgili yaptığı yoruma tepkiler gelmeye devam ediyor. Çakar''ın sözlerine tepki gösteren bir isim de ''Camdaki Kız'' dizisinin başarılı oyuncusu Burcu Biricik oldu.

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Biricik, Çakar''a sert ifadeler ile yüklendi.

''''DON VAR MI DİYE SORUYOR MUYUZ''''

Biricik yaptığı paylaşımda, "Beyefendiler, biz size soruyor muyuz altınızda donunuz var mı diye? Sormuyoruz çünkü bu bizi ilgilendirmez. Çünkü üzerimize vazife değil! Rica ediyorum, üzerinize vazife olmayan şeylerden uzak durun artık! Sanıyor musunuz ki siz böyle konuşunca, biz de sizin uygun gördüğünüz şekilde giyineceğiz. Yapmayın komik olmayın'''' dedi.

NE OLMUŞTU?

Ahmet Çakar, oyuncu Melis Sezen’in Altın Kelebek Ödül töreninde giydiği kıyafet için Akit TV’de “Bu Sadakatsiz adlı dizide oynayan bir kız var. Adını filan bilmem. Geçen gün bir galaya çağırdılar. Bir kıyafet giymiş o kıyafet kanunen suç. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor. Yani sütyen yok.” ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar