Arınç’la tartışan Metiner’den flaş açıklama: “AKP içinden vurulacak!”

Arınç’la tartışan Metiner’den flaş açıklama: “AKP içinden vurulacak!”
“Kral çıplak demenin vakti gelmiştir” diyen Bülent Arınç ile sert bir tartışmaya giren, eski AKP'li Yeni Şafak yazarı Mehmet Metiner'den çarpıcı bir iddia geldi.

METİNER'DEN FLAŞ AÇIKLAMA: ''AKP KENDİ İÇİNDEN VURULACAK!

Geçtiğimiz günlerde, Türk Demokrasi Vakfı’nın Yeniden, isimli toplantısında, Eski Meclis Başkanı Bülent Arınç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı kast ederek, "Kral çıplak demenin zamanıdır” demişti. Arınç''ın sözlerine eski AKP''li Mehmet Metiner, "İnşallah partimizden de ihraç olur gider. Bülent Arınç’ın ismini duymak istemiyoruz. Onu partide tutanlara da yazıklar olsun diyorum. Kim olurlarsa olsunlar" sözleriyle sert tepki vermişti.

Arınç''la yaşadığı tartışma sonrasında Mehmet Metiner, Yeni Şafak''taki köşe yazısında parti içerisine dönük dikkat çeken iddialarda bulundu. Metiner, "AKP içinden vurulacak" dedi.

AKP İÇİNDEN VURULACAK

"Görünen o ki 2023 seçimleri her türlü insani ve ahlaki temelden yoksun bir kampanya gerçekliğiyle tanıştıracak bizi. Kripto unsurlar sahaya sürülecek bir bir. AKP, içinden vurulacak. Görünen ama Biden masasına mühimmat taşıyan unsurları içinde tutmaya devam ettiği sürece daha çok sırtından vurulacak. Aksi takdirde ihanetçiyi ödüllendiren parti algısı içerde başka çözülmeleri ve kırgınlıkları beraberinde getirebilir. Bizden söylemesi."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar