Gökçek’ten ortalığı karıştıracak Arınç iddiası! Bu bir darbeydi, başarılı olsaydı başbakan olacaktı

Gökçek’ten ortalığı karıştıracak Arınç iddiası! Bu bir darbeydi, başarılı olsaydı başbakan olacaktı
Eski ABB Başkanı Melih Gökçek katıldığı programda, Gezi parkı olaylarının başarılı olması halinde Bülent Arınç’ın Başbakan olacağını ileri sürdü.

GÖKÇEK'TEN FLAŞ ARINÇ İDDİASI: BU BİR DARBEYDİ, BAŞARILI OLSAYDI...

Tartışmaları eskiye dayanan ikili arsında sataşmalara yeniden başlıyor.

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç’ın iktidara yönelik eleştirilerine geçtiğimiz günlerde ‘Kral çıplak demenin vakti gelmiştir’ diyerek bir yenisini eklemişti. Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, bu söyleme Twitter üzerinden, Arınç’ın sözleriyle gönderme yapmıştı.

Şimdi ki göndermesinde ise Gökçek, Gezi Parkı olaylarının çıkacağını Bülent Arınç’ın önceden bildiğini ifade ederken “Gezi Başarılı olsaydı Bülent Arınç başbakan olacaktı” diye konuştu.

Yeni Akit TV’ye konuk olan Gökçek, “Kırımızı Masa” programında Gezi eylemlerinin başarılı olması halinde Bülent Arınç başbakan olacağını belirtirken şunları söyledi:

Onlara göre Gezi Parkı olaylarından sonra Başbakan Erdoğan gitmişti. Hatta hatırlayın buradan beyanatlar verdiler ‘Mesaj alınmıştır’ diye. Bülent Arınç o ara Başkan Erdoğan’a vekalet ediyordu. Bana göre Arınç birileriyle işbirliği içindeydi. Bu söylediğime benim kişisel kanaatim kesin. Bülent Arınç gezi parkı eylemleri başarılı olsaydı direk Başbakandı. Ben o tarihlerde 55 tane televizyona çıkıp gezi olaylarını anlattım. Sayın Başbakan’ın dik duruşu ve ben taş koymuş oldum buna.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar