24 saat içinde geri adım attı! Mehmet Ali Erbil, Seda Sayan'la arasındaki buzları böyle eritti

24 saat içinde geri adım attı! Mehmet Ali Erbil, Seda Sayan'la arasındaki buzları böyle eritti
Bir dönem yakın dost olan Mehmet Ali Erbil ile Seda Sayan'ın sitem ile başlayan tartışması ağır suçlamalara dönüştü. Sayan, ünlü şovmenin evinde çalışan bir kadına cinsel saldırıda bulunduğunu iddia etti. Mehmet Ali Erbil'in açıklaması sonrası ikili arasındaki buzlar eridi. Sayan da bu açıklama sonrasında, "İftira değil yanlış açıklama" dedi.

Mehmet Ali Erbil ile Seda Sayan arasındaki kavga magazin gündemine bomba gibi düştü. Bir dönem yakın dost olan ikilinin sitem ile başlayan tartışması ağır suçlamalara dönüştü.

Sayan, ünlü şovmenin evinde çalışan bir kadına cinsel saldırıda bulunduğunu iddia etti.

Bunun üzerine açıklama yapan Erbil ise "Ben bir hata yaptıysam bunun karşılığı iftira mı olmalıydı?" ifadelerini kullandı.

Sansasyonel iddia sonrasında Mehmet Ali Erbil, sosyal medya hesabından, "Ben ilaçların tesiriyle bir yanlış yaptım. Özür diliyorum" açıklamasını yaptı.

Sayan da bu sözleri Instagram hesabından yayınladı. İkili aralarındaki buzları eritti.

seda-sayan-ic-foto-54.jpg

Seda Sayan bu paylaşımı kendi de paylaştı ardından ise şoke eden iddiasıyla ilgili geri adım attı. Seda Sayan açıklamasında şunları söyledi:

"Şahsıma yapılan ağır hakaretlerden sonra öfkeyle ayrılık sebebi olan aldatmayı tecavüz diye yanlış dile getirdim. İftira değil yanlış açıklama oldu."

seda-sayan-insta.jpg

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar