Meedo'dan ışık hızında boşanan Şeyma Subaşı yeni bir aşka yelken açtı! Yeni sevgilisi bakın kim çıktı

Meedo'dan ışık hızında boşanan Şeyma Subaşı yeni bir aşka yelken açtı! Yeni sevgilisi bakın kim çıktı
Türkiye'nin ünlü isimlerinden biri olan Şeyma Subaşı, Survivor çekimlerinin ardından Meksika'ya uçtu ve Formula E CEO'su Alejandro Agag ile yeni bir aşka yelken açtığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Meedo'dan ışık hızında boşanan Şeyma Subaşı'nın yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Formula E CEO'su Alejandro Agag ile, Meksika'da düzenlenen Formula E yarışlarını birlikte izlerken görüntülendi.

62cc2aa2d57358a2e8cb4dbb.webp

ŞEYMA SUBAŞI YENİ BİR SAYFA AÇTI

Şeyma Subaşı, Survivor çekimlerinin tamamlanmasının ardından soluğu Meksika'da aldı. Güzel modelin bu seyahatinin arkasında ise iddialara göre Formula E CEO'su Alejandro Agag ile başlayan bir aşk olduğu söylendi.

65a4d7ac1a16c163.webp

Şeyma Subaşı, eski eşi Meedo ile geçtiğimiz günlerde boşanmış ve ardından Dominik'e gitmişti. Ancak Subaşı'nın Meksika'ya gitme sebebinin, Formula E CEO'su ile romantik bir ilişki yaşamak olduğu konuşuldu.

65a4d7b595d80539-w1200xh1499.webp

PEKİ ALEJANDRO AGAG KİMDİR?

İddialara göre, Şeyma Subaşı'nın yeni sevgilisi Alejandro Agag, Formula E yarışlarının CEO'su olarak tanınıyor. 53 yaşındaki Agag, iş dünyasındaki başarılarıyla biliniyor.

Şeyma Subaşı ve Alejandro Agag'ın birlikte bir yemekte poz verdiği fotoğraf, ise ikilinin aşk yaşadığına dair iddiaları güçlendirdi.

İkilinin birlikte çektikleri fotoğraf ise sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

65a4d7b3a78e9755-w1200xh964.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar