MasterChef'de Türkiye'de büyük şok

MasterChef'de Türkiye'de büyük şok
MasterChef Türkiye yarışmasının bireysel dokunulmazlık oyununda herkesi şoke eden bir an yaşandı. Yarışmanın başarılı ismi Tanya Kilitkayalı bir anda fenalaştı.

MasterChef'de büyük şok

TV100'de yer alan habere göre; Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 ekranlarında yayınlanan ve Türkiye'yi ekran başına kilitleyen MasterChef Türkiye yarışmasının dün akşam yayınlanan dokunulmazlık oyunu bölümünde şoke eden bir an yaşandı. Yarışmanın iddialı isimleri arasında yer alan Tanya Kilitkayalı, dokunulmazlık için mücadele ederken fenalaştı.

Yarışmanın jürilerinden Şef Mehmet Yalçınkaya, Tanya'nın durumunu gördükten sonra, "Senin nedir durumun? Var mı etkisi?" diye sordu. Tanya da, "Evet boğazım çok kötü şişti, galiba kusacağım" dedi.

"Sağlıkçı arkadaş bir bakabilir mi Tanya'ya?" diyerek doktorları çağırdı. Tanya, doktorlara "Bir iki dakika lavaboya gitsem, çünkü çıkaracağım" deyince Mehmet Şef, "Tamam gitsin, izin veriyoruz. Kapat ocağı" diyerek izin verdi.

Şef Mehmet Yalçınkaya daha sonra diğer yarışmacılara dönerek, "Arkadaşlar biliyorsunuz arkadaşımızın bir şeyi var" diyerek durumu izah etmeye çalıştı ancak tam olarak anlaşılmadı. Ardından mevcut bir hastalığı olduğunu ve devam ettiğini belirterek şu açıklamada bulundu:

Doktorumuzla konuştuk. Şu an yarışmaya devam edecek durumda değil. Fakat ciddi bir şeyi yok. Şu anda arka tarafta doktorumuzla birlikte. Doktorumuz gelemeyeceğini söylüyor. Tanya dokunulmazlık alamayacak. Normal oylamaya katılabilirse katılaca. O da sizin vereceğiniz bir karar.

tanya-kilitkayali-2szj.jpg

Tanya Kilitkayalı'nın rahatsızlığı ne?

Mavi takım, 3-2 kırmızı takıma yenildi. Yenilen takım Mehmet Yalçınkaya'nın yaptığı Surf and Turf yemeğini yaparak dokunulmazlık oyunu oynadı. Tanya Kilitkayalı, kabuklu deniz ürünlerine alerjisi nedeniyle zor anlar yaşandı.

Mehmet Şef'in içinde karides de bulunan özel tarifi Surf and Turf yemeğini yapmaya çalışan Tanya'nın alerji nedeniyle boğazı şişti ve midesi bulandı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar