MasterChef Türkiye’de Somer Şef’in yerine gelecek olan jüri üyesi belli oldu

MasterChef Türkiye’de Somer Şef’in yerine gelecek olan jüri üyesi belli oldu
MasterChef Türkiye All Star'da Somer Sivrioğlu'nun yerine gelecek yeni jüri üyesi belli oldu.

DAMLA BAYLAN/ GÜNBOYU

Milyonlarca insanın severek izlediği yemek yarışması MasterChef, bu kez All Star kadrosuyla nefes kesen mücadelelere sahne alacak.

Heyecanla beklenen All Star'ın tanıtım fragmanında Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya yer alırken Somer Sivrioğlu ise görülmedi.

Sivrioğlu'nun tanıtımda da yer almaması merak edilmişti. MasterChef'in jüri kadrosunda yaşanan değişiklik ise ortaya çıktı.

iio.jpg

SOMER ŞEF'İN AYRILIĞI

Somer Şef, şimdilerde hukuk savaşı veriyor. Ünlü şefin geçtiğimiz yıl devraldığı restoranın istinat duvarı çökmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetmişti. Açılan dava sonucu Somer Sivrioğlu'nun 22.5 yıl hapsi istendi.

Aynı zamanda Avusturalya'da işleri devam eden Somer Sivrioğlu, MasterChef yeni sezonunda yer almama kararı aldı. Yerine kimin geleceği merak konusu iken, seyirciler aydınlandı.

YENİ JÜRİ ÜYESİ BELLİ OLDU

Masterchef All Star'a sayılı günler kala yeni yayınlanan 1. bölüm fragmanında yine Somer Sivrioğlu yer almadı ve yeni bir şef tanıtıldı. Masterchef 2023 yeni bölüm fragmanında Danilo Şef, Mehmet Şef ve Somer Şef'in yerine ise Yılmaz Şef yer aldı.

ik.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar