Masterchef 4. kim oldu? Masterchef'te ilk 3'e kim girdi?

Masterchef 4. kim oldu? Masterchef'te ilk 3'e kim girdi?
MasterChef Türkiye yarışmasında ilk 3'e kalacak isim bu akşam belli oldu. 10 Ocak 2022 akşamı MasterChef'te Hasan ve Sergen arasından birisi adını ilk üçe yazdırdı. TV8'de yayınlanan programda Tahsin ve Eren ilk 2'ye adını yazdırdı. Peki final 3'lüsü nasıl şekillendi? İşte tüm detaylar...

2021 MasterChef Türkiye yarışmasında final üçlüsü şekillendi. Son dörde Eren, Tahsin, Hasan ve Sergen kalmıştı. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jürisinde yer aldığı MasterChef Türkiye yarışmasında şampiyonluğa kısa bir süre kaldı. Masterchef'te İlk finalist Eren olurken, İkinci finalist ise Tahsin oldu.

ŞEFLER VE YARIŞMACILARDAN SON AÇIKLAMALAR

Somer Şef, ''Buruk bir heyecan var. Hem Hasan'ı hem Sergen'i çok seviyoruz ve birinize veda edeceğiz.'' dedi. 

Sergen, ''Kendimi kanıtladığımı düşünüyorum. Güle güle çıkacağım bugün buradan.'' cümlelerini kullandı. 

Hasan, ''Çok savaşa girmiş gibi. Kavga dövüş düşe kalka bu noktaya geldik. Hak eden kazansın.'' ifadelerini belirtti. 

İLK ÜÇ KİM OLDU?

Puanlamada son durum: 2. oyun sonrası Sergen 42 puan olurken Hasan 41 puanda kaldı. İkili arasında bir puan fark var ve heyecan artıyor. Hasan, ''Elimden geleni yapacağım. Aramızda bir puan var. Hata yapılmaması gereken bir noktadayız. Çalışacağım. Hayırlısı olsun hakkımızda.'' ifadelerini kullandı.

Sergen, ''Yapabileceğim bir yemek. Mehmet Şefin tabaklarında dokunulmazlıkları almıştım. İyi yapacağımı düşünüyorum.'' cümlelerini belirtti.

sergen-ic.webp

SERGEN YARIŞMAYA VEDA ETTİ

Danilo Şef, Sergen'e 7 puan verirken Hasan'a 9 puan verdi. Somer Şef, Sergen'e tabağının sulu olması gerektiğini söyleyerek 6 puan verdi. Hasan'a ise tabakta çorbanın biraz daha açık olması gerektiğini söyleyerek 8 puan verdi. Mehmet Şef, aromasının iyi olduğunu belirterek Hasan'a 8 puan verdi. Sergen'e ise 6 puan verdi.

Son puan durumuna göre Hasan 66 puan aldı, Sergen ise 61 puan aldı. MasterChef Türkiye'nin üçüncü finalisti Hasan oldu. Sergen ise 4. olarak elendi.

Veda eden Sergen, ''Beni ağlatmayın.'' dedi. Hasan ise ''Kendisi benim kıymetli dostum. Bugün ben de gitsem üzülsem mi sevinsem mi modundaydım. Umarım hayatında başarılı olur.'' açıklamasını yaptı. 

"ARTIK KÖFTECİYİM"

Sergen yarışmaya veda ederken gülümseyerek ''Artık köfteciyim. Şampiyonluktan başka her şeyi tattım.'' dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar