Marmaris yangını için havalanan helikopter düştü: 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı

Marmaris yangını için havalanan helikopter düştü: 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı
Kastamonu'dan havalanarak, Marmaris'teki yangın bölgesine gitmek üzere yola çıkan helikopter düştü. İçişleri Bakanlığı, 2 kişinin hayatını kaybettiğini 5 kişinin ise yaralandığını duyurdu.

Muğla''nın Marmaris ilçesindeki yangın bölgesine gitmek için Kastamonu''ya yola çıkan, yangın söndürme helikopterinin yakıt ikmali için Çardak havaalanına iniş yaptığı sırada düştüğü bildirildi.

Olay yerine arama kurtarma ekipleri ile ambulanslar sevk edildi. İhlas Haber Ajansı, kazada 1 kişinin hayatını kaybettiğini 4 kişinin ise yaralandığını aktardı. Valilik ise ölü bilgisi geçmedi.

Meydana gelen olay sonrası ilk açıklama Denizli Valisi Ali Fuat Atik''ten geldi.

Vali Atik şunları aktardı:

"İlimiz Çardak İlçesi sınırlarında bugün saat 16.10 sıralarında bir helikopterinin düştüğü bilgisi alınmıştır. Arama kurtarma ekipleri derhal olay yerine sevk edilmiştir. İlk tespitlere göre 1 kişinin ağır yaralı olduğu anlaşılmıştır. Diğer yaralılara sağlık ekiplerimiz müdahale etmektedir. Konu ile ilgili araştırma başlatılmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

İçişleri Bakanlığı, olayla ilgili şunları söyledi: "2 Rus, 5 Türk, toplam 7 mürettebatı olan helikopterde 2 kişi hayatını kaybetti, 5 mürettebat yaralı."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar